IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Valintatalon tyylikkäin asiakasMaanantai 20.03.2006 01:52

Heräämisen kans meni iltapäivään. Eilisiltana ei kovinkaan myöhään. Katottii telkkaria ja lähdettii Marian kans kauppaan. Huristeltiin autolla keskustaan todetaksemme että sadan metrin päässä meiltä on Valintatalo auki, mentii sit sinne shoppaileen, peitin nuhruisen ulkomuotoni bleiserin ja guccin aurinkolasien taakse, työnneltiin ostoskärryjä hyllyjen välissä niinku keskiluokkainen perhe ainakin. Ostettiin ananasta ja simpukoita ja kanaa ja tonnikalaa ja herkkusieniä ja hiivaa ja paprikaa ja tölkki olutta ja sensellaista. :D Kaupasta lähtiessämme mua kiinnosti kamalasti mihin yks tie vie, joten ajettiin sinne. Sielä oli "Jaskan namu ja nakki".

Illalla leivottiin porukalla pizzaa ja katottiin telkkaria, kämppikset motkottivat koska vietän heidän mielestään pitkään kylpyhuoneessa. Mutku kasvot piti kuorii ja rasvata, parta ajaa, kynnet leikata, pestä hampaat...

Ostin eilen kauhean hienon puuvärisarjan Hyvärisen taidekehystämöstä kun se oli halvennuksessa nii ei maksanut kuin parikymppiä. Huomenna tentti yritysviestinnästä. Onneksi vasta iltapäivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.