IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PihaaSunnuntai 05.07.2009 03:39

Heräsin la aamuna kuudelta mut ei naapurit ois varmaan tykänny hyvää jos oisin siihen aikaan huristellu siimaleikkurilla pitkin pihaa joten notkuin netissä jonkun aikaan. Ysiltä aloin kerään tarvittavia vermeitä esiin ja vetäsin trimmerin käyntiin. Monesta vahingosta viisastuneena leikkasin ensin kadunvarren. Toisen tankillisen aikana siiryin siistimään etupihaa. Kahden tankillisen ja lukemattomien -irrota märkää heinää trimmeristä- operaation jälkeen huolsin vähän autoa. Käväsin sisällä ja kaverilta oli tullu textaria et pitäs nousta ylös. Hahhaaa. Ny kaikki laittamaan isoa rastia seinään, mä aikasin hereillä ja jo pihahommissa :))
Pihalla tuli riehuttua trimmerin kanssa aika monta tuntia. Kylläpä on vaikeaa nostaa käsiä ylös tai muutenkaan tehdä normi juttuja käsiä käyttäen. Pitkäksi aikaa ei voinu jäädä paikoilleen kun jäykisty koko akka mutta onpahan piha ny aivan erinäköinen! :))
Tarkoituksena olisi saada kenttä tehtyä tuonne marjapuskien taakse. Harmillisesti joudun kyllä tuhoamaan karviaispuskat kentän tieltä. Sitä en raaskinut vielä tehdä kun ovat niin marjoja täysi. Pari haapaa ja yksi koivu tulee myös kaatumaan kentän tieltä. Mun pihalle oli tullu muutama vattupuskakin ja niitä oli kyllä sääli kaataa.
Kenttä hanke ja pihan parannustyö jatkuu
Kuvassa lähtötilanne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.