IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Viikko vieläMaanantai 30.11.2009 09:08

sitten ratkeaa kuka on Ruudun tuleva sulho!

LällätiläätLauantai 28.11.2009 15:20

Kakarat tänään 2v, onnittelut!!!

Liian vilkas mielikuvitus?Lauantai 28.11.2009 02:28

Mitä tästäkin ny kertois,, Meikä oli pikkujouluis, sinällään joo ihan hieno juttu. Mutta mikä siinä on et pitää ottaa tavan juttua liian henkilökohtaisesti? Onko mulla päässä vikaa vikaa vikaa.. Joo onhan siellä. Aihe on kyllä nyt sellainen etten tästä voikaan kirjoittaa enempää. Sori :)

Toivottavasti kuitenkin tämän kirjoituksen myötä muistan olla hakkaamatta päätä seinään kovin montaa kertaa..

Mikä mikä mikä :)Keskiviikko 25.11.2009 01:18

Hiukka heikosti alko tämä päivä..Herätyskello soi vaikka ei pitäny. No pentu oli sitä mieltä et silloinhan noustaan ylös. Kävi rämpyttämässä porttia, haukku ja ujelsi. Hetken karjuttiin yhessä kunnes sopi pennun mennä takaisin nukkumaan ilman et mun tartti nousta. Kunnes hiivatin torkkuherätys pamahti soimaan uudestaan eikun taas sama rumba. Pentu rämäyttää porttia, haukkuu, ujeltaa ja Ruutu yhtyy konserttiin. Karjun jolloin enää yksi koira rämäyttää porttia ja haukkuu. Karjun lisää ja se yksikin älyää mennä omalle petilleen. Jatkan nukkumista..tai ainakin yritän, en sitte vieläkään muistanu ottaa torkkua pois päältä. Yritän peittää korvat itsepintaiselta haukulta, en onnistu kovin hyvin ja ihan saatanan kiukkusena nousen ylös. Kiukku menee nopeasti ohi kun laitan kaffen tippumaan ja käytän piskit pihalla.
Hupia päivän täydeltä :D

Oli se se. Töissä kävin yhen tytsän kanssa röökillä ja matkalla sinne näin että talon nurkalla seisoo 3 tyyppiä. Lähemmäs kävellessä näit et joo on se se. Morjestin sen, se morjesti takas :) ja kyyyllä meikä oli helvetin tyytyväinen et mulla oli ainakin tukka hyvin :DDD

Iltasella tuolla yhessä paikassa juttelin suht pitkään yhen tyypin kanssa ja se on kans aina yhtä nautittavaa, jesh ;D

Pienet ne on mullakin ilot mut tästä tää lähtee!

Että tämmönen päiväLauantai 21.11.2009 14:46

* I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time *Tikulla silmään pitäs, kräääx


Se tunne aaaah <3 Tahtoo tahtoooooo, rakastua

Jotain tai ei sitte mitään..Tiistai 17.11.2009 00:34

Kannettava lakkas toimimasta keskiviikkona, melkeen päivälleen 7vkoa siitä kun sen sain. Torstaina koirat otti yhteen, ei onneksi tarvinnut lekurilla käydä. Ruutu meillä määrää edelleen. Madotin piskit viikonlopun aikana. Sunnuntaina Kikka pääsi juokseen kaverin kanssa ja sen jälkeen tottistreeneihin Lehmoon. Loppuillan sain olla rauhassa kakaralta :)
Tänää tuli nukuttua 3h päikkärit. Pikkupiskillä purut ja sieltä suuntasin metsään että sai vähä juostakin.

Oli mulla jotain muutakin, ääh en ny muista


Eiku juu,,Toivottavasti näin harhoja työmaalla tänään,,Palaan asiaan...

Haistakaa paskaKeskiviikko 11.11.2009 09:20

'Onko oikein, että bensa-automaattien käteismaksusta luovutaan?'
No ei todellakaan. Vaikka usein käytänkin korttia niin silti vastustan ja ankarasti. Mitä jos sille kortille sattuu jotain? Oot reissussa, kortti katoaa. Kulkupelistä loppuu bensa. Käteistä on mut et vaan saa bensaa, huoh. En saatana halua olla jonkun kortin varassa. Tehkäähän lisää idioottimaisia päätöksiä


Jospa tää päivä vielä iloksi muuttuu..

MinäLauantai 07.11.2009 10:29

Eipä ole hääppöinen olo. Viime yönä ei tullut juuri nukuttua. Niskaan sattuu ja toinen hartia on jumissa. Kurkkuun sattuu ja vähän viluttaakin. Tänään olisi ollut paljon tehtävää.

Yöllä on tullu lunta ja mulla kesäkalusteet viä pihalla

JotainTiistai 03.11.2009 09:16

Puhelinta ei sitte löytyny. Otin sen töihin mukaan niin kuin aina ja peräti työpisteelle asti mukaan kun ajattelin vastata tulleisiin textareihin. Sitten tuli pikalähtö kurssille ja jonnekin oon sen kädestäni laskenut. Talossa käy ulkopuolisiakin ja kun sitä ei ole löytynyt niin luulen sen lähteneen jonkun ulkopuolisen matkaan. Suljetutin liittymän kun kotio pääsin sinä päivänä.

Tua pentu pelleili eilen ja jouduin käyttämään laumasta karkoittamista siihen.

Ruutu löysi hyvin piiloitetun pallon :)


Ai niin, Kikka tänään 8kk

jouSunnuntai 01.11.2009 09:42

Vielä tää päivä ja sitten pääsee töihin :) Torstaina kävin töiden jälkeen koirapuistossa, sieltä koirahieronta luennolle Hammaslahteen. Perjantaina ostin kortilla jotain herkkuja ja notkuin koneella. Lauantaina pesin pyykkiä, maksoin laskuja, lyhentelin velkoja ja notkuin koneella ja kävin koirien kaa lenkillä. Tänään ois 2x treenit Kikalle :) Ja puhelin tulee rollaan tänään ;)