IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

treeniäSunnuntai 29.01.2006 23:45

Järkkäsin lähellä oleville koirille näyttelytreeni ja kuvaussession. Aikaa saatiin kulumaan kolmisen tuntia! :D
Kontaktia haettiin siihen omaan koiraan, näyttelyseisomista, juoksemista, hampaiden kattomista ja kuvatkin saatiin otettua suht kivuttomasti

kun kaikki menee pieleen....Perjantai 27.01.2006 01:43

Juuri kun olin menettämässä viimeisenkin toivon rippeen...,näkyy valoa tunnelin päässä :)

Kaikkihan alkoi mennä kannaltani katsottuna aivan pieleen kun pesukone pahimman penturumban aikaan päätti sanoa yli kymmen vuotisen sopimuksensa irti. Sankka savu kertoi omaa julmaa kohtaloaan eikun piuhat irti seinästä ja kämpän tuuletusta. No mitäpä, löytyyhän noita mitä kummallisempia rytkyjä päälle laitettavaksi.
Seuraavaksi jääkaappi päätti sananmukaisesti jäädyttää sisältönsä, mikäs siinä toimiinhan mikroaaltouuni onneksi :)
Minuu ei helposti lannisteta. eipä ei.
Autosta alkoi kuulumaan monttuihin ajaessa etupyörän kohdalta metallisia kolahduksia. Ei ollenkaa luottamusta herättäviä varsinkin kun ajat suurempia nopeuksia ja mieleen hiippii ajatus jospa se rengas irtoaa sieltä kokonaan, hui. Vaan eipä huolta ajan monttuihin hiljaa tai yritän väistää moiset enkä päästä ajatusta irtoamisesta tulla mieleen ollenkaa. Välillä vaan tulee hieman kuuma ajaessa..
Ja mitä sitten
nii-in totta kai kämpässä vesiputket jäätyvät kuinkas muuten. Ekaksi ei tule keittöön vettä, no tuleehan sitä sentään vessaan. Roudaan auton sisätila lämmittimen keittiöön, ei vaikutusta. Vessaankaan ei tule enää parin päivän päästä vettä. Siirtelen lämmitintä missä arvelen jäätymiskohdan olevan. Kämppä on kuin sauna vaan eipä tule vettä. 4 päivää menee sitkeästi lämmittäessä putkia, huima sähkölasku varmasti tulossa vaan ei vettä. Luovutan, pitäköön vetensä!, prkl. Kyllä ulkona lunta riittää ja löysin todellista tekemistä ostamalleni kuumailmapuhaltimellekin. Voih kuinka ..kätevästi.. sillä sulattaa lunta koirille juotavaksi.

Tänään tulin kyliltä kotio ja tein iltahommat, olin jo siinä nukkumaan menossa kun koirat intoutuivat haukkumaan. Kiljun ne hiljaisiksi ja nämä aloittavat uudestaan..sitten jo minäkin kuulen sen. Useita kumeita pamahduksia. Menen pimeää eteiseen kuuntelemaan mistä ääni tulee. Eipä siitä saa selvää, ulkoa se ei tule vaan jostain muualta. Hmmm menen vessaan ja Jesh!!!!!!! kokeilen vesihanaa, Ihanaa täältä tulee Vettä! Kokeilen muutkin "vesipisteet" ja kyllä totta se on kaikki toimii!!!

Josko huomenna autonkin kolahduksetkin olisivat hävinneet ja jääkaappi toimisi ja ja ja
ja mun tilille tullut vaikka todella paljon rahaa :D

Kauniita unia kaikille! =)
- Vanhemmat »