IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 21:14

Eilen kävin jäljellä ja uskottava se on et alusta joudun aloittamaan. Keppei ripottelin sinne urakalla ja vain osan koira ilmaisi/löysi. Ennen jäljeä otin esine-etsintää ja siinä tua koira on kyllä hyvä. Nyt malttaa katsoa mihin kohtaan jään seisomaan ja etsii siitä kohtisuoraan edeten kauemmaksi. Osaa tietysti kun melkein joka päivä etsii rakasta palloon.
Tänään Dkoulutuksessa jaksoin jopa tehdä jotain. Olin kirjoittanut lapulle mitä tokoliikkeitä pitää ottaa. K toimi liikkeenohjaajana. Pääosin liikkeet sujuivat hyvin, kauko jopa erinomaisesti!
Jokainen kouluttaa niinkuin parhaaksi näkee ja tavalla minkä parhaaksi näkee mutta pitää kyllä sanoa että pahaa tekee välillä katsoa koiran kannalta epäloogista koulutustapaa.
Ja mä sitte nukuin maneesitreenin yli, nyyh.


Klo 22.16
Jiiihaa maa taas pikkasen valkoisena kun oli räntää tullu :-0

Asiat tärkeysjärjestykseen vaan...Keskiviikko 25.04.2007 17:03

Yritin vaihtaa kesärenkaat eilen. Kaveri löysäsi pultit aamusella ja jätin ristikkoavaimen tuulilasille etten vaan lähde ajelemaan löysätyin pultein ennen renkaan vaihtoa. Juotiin aamukaffet, jutskattiin ja sit kaveri lähti. Notkuin hetken koneella ja sit reippain mielin lähdin renkaiden vaihtoon. Hissasin auton ylös ja kieritin pultit pois. No kuskinpuoleinen rengas ei irtoa, naputtelen vähän vasaralla vauhtia, ei irtoa. Laitan pultit takaisin ja lasken auton alas. Siirryn takarenkaan kohdalle ja tunkkaan auton ylös. Irrotan pultit ja vaihdan kesärenkaan tilalle. Lasken auton alas. Menen hanttari puolelle ja tunkkaan auton takarenkaan kohdalta ylös. Irroitan pultit ja rengas vaan ei irtoa. Ravistelen ja potkin rengasta, ei irtoa. Laitan pultit takaisin ja lasken auton alas. Siirryn eturenkaan kohdalle ja tunkkaan auton ylös. Irroitan pultit ja vaihdan renkaan. Lasken auton alas ja rengaskin vajuu aika alas. On vähän tyhjän oloinen, no vielä tuolla ajaa. Siirryn kuskinpuoleisen eturenkaan kimppuun. Tunkkaan renkaan ylös (taas), Irroitan pultit. Ravistelen, vedän sitä hampaat irvessä, potkin ja käytän vasaraa. Se perkele ei irtoa. Lasken auton alas. Menen hanttaripuoleiselle takarenkaalle. Tunkkaan takaosan ylös (taas) ja irroitan pultit. Ei irtoa ei. Voi paska. Laitan pultit kiinni ja lasken auton alas. Meen kämpille ja relaan hetken.
Palaan tunnin päästä tapahtumapaikalle. Tunkkaan autoa ylös alas, irroittelen pultteja, laitan niitä takaisin, kiroilen, yritän katseen voimalla saada renkaan irti autosta, ravistelen, potkin ja kiroilen lisää. Paskan paska ei ne irtoa.

jatkuu...

klo 20.26


Tänään kävin autotarvike liikkeessä ja ostan kortilla ruiskittavaa ruosteen esto ja suojausainetta. Suihkautan sitä reilulla kädellä kaikkiin renkaisiin. Odotan vartin ja vinssaan taas auton ylös. Irroitan pultit, vedän, ravistelen, potkin ja kiroilen. Ei irtoa ei. Siirryn hanttarinpuolelle ja sama homma, paitsi että kiroilu kuuluu jo kadulle asti. Luovutan.
Käyn netissä maksamassa muutaman laskun. En maksa puhelinlaskua. Juup kyllä sinne jää 11senttiä. Kaveri soittaa ja käyn sielä kahvilla. Sieltä sitten menen korjaamoon, siellä naputtelevat lekalla renkaat irti ja laittavat vielä kesärenkaisiin lisää ilmaa :)

Ajelen huoltsikalle ja yritän ottaa bensaa kortilla. Ei myyntilupaa herjaa se himputin automaatti.
Siis miten niin,, onhan mun tilillä vielä 11 senttiä ;-)
Ajan kotio, treeneihin ei tarvia mennä kun ei ole tuota löpöä. Huoh.
[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 01:52

Perjantaina oli kilpailevien treenit maneesilla ja mä olin vastuuhenkilönä paikalla. Koirakoita paikalla oli 4 ja tehtiin muutama vaikea treeni jossa Ruutu oli häiriökoirana. Se kun tekee muiden mielestä hommia niin säpäkän tarkasti,,,just joo. No kumminki hyvänä apuna oltiin.

Lauantaina olin Outokummun näyttelyssä johon tuli varustauduttua hiukka huonosti. Kamera oli kyllä mukana ja siihen vielä kaksi akkuakin vaan kortti jäi kotio. Tosin kelikin oli huono ettei sielä mitään hyviä kuvia olisi saanutkaan. Ekaksi tapasin näyttelyalueella sij narttuni ja itku meinasi päästä, on se nyt kaunis! Pikkuhiljaa paikalle valu muutkin kasvatit, hienoa oli nähdä pitkästä aikaa :) Itse näyttely meni odotetusti kun etukäteen katselin näyttelyluetteloa. Yllätys oli tuomarin muuttunut linja esittämisen suhteen mut eipä tuo mitään vaikeuksia aiheuttanut.
Ruudun pikkupoika sai ekan sertinsä ja sille kallisteltiin nlyn jälkeen kahvituopposella :)

Tänään olin D-koulutukses mut ei mua huvittanu tehdä sielä mitään, pikkasen seuraamista kummankin koiran kanssa. Päivää paistattelin ja polttelin röökiä. Ei vaa mistää tule tuota motivaatiota tekemiseen,huoh.
Penturyhmä vetovuorokin oli tänään ja se aika meni nopeasti kun aiheena oli vietit. Kolme ryhmää ja jokaisesta ryhmäst yksi-kaksi ihmistä esitti vielä kysymyksen koiran kouluttamisesta tai ongelman poistamisesta, ihan kiva oli neuvoa. Niin niitä asioita oppii kun kysyy. Tosin pikkasen meinaa silloin tällöin naurattaa kun jollain pikkukoiran omistajalla on niiiin isoja ongelmia ;)

hehPerjantai 20.04.2007 01:45

Kirjoittelin tuossa yhdelle kasvatin omistajalle meitin koekalenteria tälle vuodelle. Penkiltä meinasin tippua kun sain listan kirjoitettua, nauroin vedet silmissä. Uhuuuu ei multa listan mukaan ainakaan yritystä puutu. Pakkomielletoko himputti :D

Kyllä se vielä naurattaa vaan miten mahtaa olla loppuvuodesta kun vieläkin tahkoan pikkupiskin kanssa avoluokkaa, jihaaaa

Maneesilla kävin päivällä pikaisesti jotain säätämässä. Hyvin meni treeni.
Vielä pitäs käyttää koiria lenkillä.


[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 00:57

Heräsin aikaisin ja imuroin :-0
Kaveri laitto puol ysiltä viestiä ja tuli aamukahveelle. Rupateltiin ja sit lähettiin käymään kirpparilla. Käytiin vielä sittarilla ja sain ostettua tulostimeen mustetta. Kun kotio pääsin ni mä melkeen sain lähdettyä jälkimettään. Nii melkeen mut en sit lähteny, ulkon sato ja mä oon sokerista niinkuin tua koirakin...

Notkuin sitte netissä sillä seurauksella et löysin pari tokokisaa minne voin Ruudun ilmoittaa. Ja ilmoitinkin jo. Sais vaa jostain treeni motivaatiota.

E loukkas eilen vähän jalkaansa ratsastuslenkillä. Molemmat koirat oli kaatunu yhdes mutkas ku vauhtia liian paljon. E kuulemma juoksee sielä nyt yhtäpaljon kun kaverin koira :)


Ai nii... Ruutu oli hassu. Laitoin eilen Edinalle ekaksi safkan. Vein Ruudun safkaa kipolle kun R katto mun touhuja ja meni oma-aloitteisesti maahan. Mä sammutin keittiöstä ja olkkarista valon ja koira vaan on paikallaanmakuussa. Menin makkariin kattomaan telsua. Vartin päästä kävin laittamassa olkkariin valon ja vapautin sen oma-aloitteisesti paikallaanmakuussa olevan koiran ruokakipolle :)))
Jns luonnetestiSunnuntai 15.04.2007 22:20

J-siskokset luonnetestissä:

Jewel-Uamina +169p paukkuarka
Jade-Kuulia +172p laukauskokematon

Uaminan kohdalla ei tullut yllätyksiä, Kuulian toimia yhdessä kohdassa en osannut arvioida oikein. Uaminan kohdalla tuomari sanoi et ilman paukkuarkuutta olisivat antaneet hermorakenteesta +2, nyt +1. Miinusta tuli ainoastaan puuttuvasta puolustushalusta muut osa-alueet plussalle. Kovuudesta +3. Kuulialle kaikki osa-alueet plussalle :)


Pari viikkoa ennen testiä joku kysyi et miten arvelen sen menevän. Sanoin et Sohvi saa pikkusen enemmän pisteitä kuin Jenna ja näinhän siinä sitten kävi ;))))
tokokisatSunnuntai 15.04.2007 00:01

Pieksämäellä meni huonosti. Alkaa pikkuhiljaa tympimään tua avoluokka.

Yöllä en tietenkään nukkunut kuin tunnin. Poliisi puhallutti tuossa meijän nurkilla ja vasta kun olin räkinyt puolet keuhkoista siihen laitteeseen päästiin matkaan. Matkalla väsytti ja jännitti. Sopivaan aikaan olin paikalla eikä odottaminen tuntunut kauhean pahalta vaikka oltiin viimeinen koirakko. Eipä kai kun jännitykseltäni en saanut edes nielastua. Niinkuin treenikaveria sanoi et sentäs oo pyörtynyt kisoissa. Juu en, sehän ny vielä puuttuis :)
Suorituksen jälkeen vein koiran autoon, ostin grillimakkaraa ja seurailin voittajaluokkaa. Kauhian paljon ihmiset antavat koirilleen ylimääräisiä merkkejä. Varmisteluja taitavat olla. Lähdin ajelemaan kotio ja matkalla pysähdyin Varkauden heseen. Ei ollut vaikeuksia pysyä hereillä ajomatkaa. Kotona syötin koirat ja elvyin muutaman tunnin.uhuuPerjantai 13.04.2007 21:25

Toistaiseksi ei oo mittään tapahtunu....
Just jooKeskiviikko 11.04.2007 13:52

yöllä tullu 10cm lunta :-(

Motivaatio treenaamiseen täysin hukassa
klo 14.10
Voi vide olipa hidas sytytys mul tänään. Vois ajatel ennen kuin puhuu!
Tahattomasti loukkasin kaveria :( Huoh*menee hakkaamaan päätä seinään*
Eilen..Torstai 05.04.2007 21:31

Auton sisätilalämmitin kärvähti, onneksi satuin olemaan just silloin autossa ni ei palanu
koko auto :-0
Tietsikka sekoili eikä päästänyt mua nettiin
Saunalahden puh kortti on jumissa

Ruudulle hain rokotukset kuntoon ja otin sille sirun. Menin kaverille kahville ja Edi pääsi juoksemaan koirakaverin kanssa. Edi juoksi paljon :-0
Hyvää pääsiäistä! :D