IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

pilotti tuli hoitoonSunnuntai 30.07.2006 03:11

aamusella ja vaihdettiin omistajan kanssa kuulumisia samala kun kaffetta juotiin. kun tilanne rauhoittui kävin tyttöjen kanssa pienellä fillarilenkillä. tein ruokaa????? juu-u ja pitkästä aikaan söin kotona. kyllä oli hyvää!

iltasella kävin ruudun kanssa pitkällä fillarilenkillä ja jätin edinan leikkimään pilotin kanssa. tänään en kerenny tokoilla enkä käydä jäljellä.
no huomisesta se vasta kiire päivä tulee, iiks :)

tajunnan virtaaPerjantai 28.07.2006 05:13

- edit


*reps*sitä kun yrittää auttaa niin käsille tulee!
näin se vaan menee :D


Tässä kun naurultani pystyn nii kerronpa miten tän päiväinen jälki meni.
uhuu, jälki oli lähes 2tuntia vanha, kahdel kulmal ja kahel kepil. nyt ruutu jäi katsomaan pitäiskö kepeille tehä jotain, kun en reagoinu päätti koira jatkaa jäljestystä. no käskin sen maahan ja palkitsin kepin tökkäämisestä. jälki oli pitkä (ajoi erinomaisesti!) ja vain yksi hassi mut senkin syy selvisi myöhemmin. koira työskenteli hyvin eikä sivulla roikkuva (lue yritti pysyä meidän vaudissa mukana)kuvaaja aiheuttanut ongelmaa. laitoinki yhen foton jo tännekin
tanjal
http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=2846

HATorstai 27.07.2006 03:28

käytiin Ruudun kaa tokoilemassa Lieksassa.
Todella pitkä ja jännityksen täyteinen päivä. Lähin ajelemaan kisapaikalle hyvissä ajoin, jotta saisin jännityksen kuriin ennen omaa vuoroa. en kylläkään onnistunu siinä täydelleen mut suht selkeä kuva kumminkin omasta suorituksesata jäi.
Pieniä mokia sattui suorituksissa mut noin kokonaisuutena oon ihan tyytyväinen. Hypyn aikana tosin olin saada sydärin. koira hyppäsi nätisti ekalla käskyllä mut esteen takana teki todella laajan kaarroksen kääntyessään, hillitsin itseni (en karjassut heti istu-käskyä vaan odotin) ja koira palasi aivan esteen taakse ja käskyllä istui. Tyylipuhtaasti estettä koskematta tuli käskystä luokse :D , tuomarikin taisi todeta et näinkin voi tehdä, olla siis koskematta estettä vaikka läheltä hyppääkin.
Meidän luokassa oli yht. 5koiraa ja me tultiin kakkoseksi.
Toko avo ykköstulos pistein 176

pikkuhiljaaKeskiviikko 26.07.2006 05:37

jänskättää eikä uni tietenkää tule. pitäs hyödyntää tämäkin aika ja vaikka vastailla meileihin. harmillisesti jäänyt kun ei kuumalla jaksa koneelkaan istuksia. vaa kesäl pitääki ol ulkon, kerkiää sitä sitten talvel netis pörrätä.

ai himputti en vieläkää ole saanut ainuttakaan mansikkaa ostettua :(
josko huomen matkaevääksi mansikoita ostais, juuh!

en sitteTiistai 25.07.2006 14:18

heränny tarpeex ajoissa toteuttamaan päivän suunnitelmaa, joka olis ollu aamuvarhaisella jäljeä ja tokoa. kympiltä oli jo liian lämmintä mulle...


sain tänään oikein mukavaa kivaa ja jännittävää postia! :D
mut voi itku tätä keliä, ei voi muuta tehdä kuin olla levynä ja toivoa ettei tulisi hiki jo siitäkin.
tulee kiireinen ilta ainakin kun kaikki tekemiset siirtyy sinne


tokoiltiin kaupungilla, saatiin apuja kauko-ohjaukseen ja niin se vaa ruutu hyppäs melkeen metrisen tasanteen päälle. ja vaikka 'vahinko' olikin niin
minä brutus epäilin koirani kykyjä :-0

täysi päiväTiistai 25.07.2006 01:16

treenailun merkeissä :)

Fillaroinnilla aloitettiin kun sade lakkasi, kävin molempien kanssa pienen lenkin. parin tunnin huili ja tokotreeneihin ruudun kanssa. treeni meni suht kivasti jollei lasketa suurta mokaa mukaan (toiv ei lue lehdessä tällä viikolla :( , himputin piski tua ruutu)

tokosta rynnättiin jäljelle. tein about 150m, yhdellä kulmalla ja kahdella kepillä puoltoista tuntia vanhan jäljen, jonka ruutu ajoi erinomaisesti!

pihassa otin vielä hyppyä ja sitten otin edinan kanssa seuraamista, seisomaan jäämistä ja hyppyä. juu kyllä, aloin treenata edinankin kanssa ,,öö eilisestä lähtien

kiva kun kuuma.... (tai sitten ei)Sunnuntai 23.07.2006 23:52

päivällä käytiin jäljellä , joka meni hyvin huolimatta suht voimakkaasta tuulesta ja lämpimästä kuivasta pellosta. Keppei en sinne tällä kertaa edes ajatellut laittavani, pitää ne opettaa huolella ekaksi. Keksin keinon miten saan ne ruudulle parhaiten opetettua, täytyy kokeilla tänään käytännössä :)

jaaha aika lähteä tokoa treenaileen! :)

tänään treenailtiinLauantai 22.07.2006 02:23

tokoa ja jälkeä ajettiin. Jälki oli tunnin vanha vieraan tekemä. mitäpä siitä nyt sanoisi..suht hyvin meni, vauhtia oli sopivasti, kepit jäi ilmaisematta mutta eipä niitä olekaan otettu kun pari kertaa vasta ja nekin ilmaisut tehty pihalla. lisää ilmaisun harjoittelua ja kepit pitää merkata jäljellä paremmin. ei tarvia niitä sitten itse sieltä etsiä ;)

[Ei aihetta]Tiistai 18.07.2006 15:26

Madde hips

2 and 3
elbow 0/0
phtvl/phpv 0

voi kökköPerjantai 14.07.2006 18:36

Varkauden kisajärjestäjä soitti, kisat on peruttu
osanottajien vähyyden takia :(


eilen käytiin uimas, sit tokoiltiin ja lähes kk tauon jälkeen käytiin myös jäljellä ja
ruutu jäljesti todel tarkasti ja hyvin!

tänää ei sit enää mennytkään niin hyvin.. 80min vanha jälki 5kulmal ja tua hutiloi,,
tosin olisin voinut myös merkata kulmat tarkemmin.
Tokoiltiin kans mut hiukan liian pitkään kun koiralla lopahti into keskenkaiken