IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 01:57

Vähä oli jo surkuhupaisa meijän päivä. Kävin Dkoulutuksessa ja molemmat koirat oli mukana. Ruudulle seuraamista, ihmisryhmää, hyppynoutoa, a-este noutoa ja eteenmenoa. Edinan kanssa seuraamista ja liikkeestä istumista. Meni ihan ok. Kävin tekemässä Ruudulle tooosi helpon jäljen ja sieltä pois tullessa jouduin tai olisin joutunut hyppäämään suo-ojan yli. Sielläpä oli jonkun matkan päässä joku ystävällinen viritellyt pari rimaa ojan yli. Aikas heikkoja ne rimat oli kun molemmat kengät kastui. Ajelin kotiin ja oottelin ajan kulumista. Kun oli aika lähteä olin viisaampi ja laitoin saappaat jalkaan. Laitoin koiralle valjaat ja annoin sen jäljestää autolta asti jäljelle. Kivasti jäljesti ja kepeiltä palkkasin runsailla herkuilla ajan kanssa. Hinkuhan sillä oli jäljestää mut joka kepillä palkkasin paljon. Tultiin suo-ojalle, usutin koiran hyppäämään ojan yli ja hyppäshän se ja mä mukkelis makkelis perässä. Kaikki vaatteehan siinä kastu mut onneksi mulla oli saappaat jalassa!


Pa*ka päiväLauantai 12.05.2007 01:28

Aamupäivän treeneistä jo kirjoitinki tuolle toisaalle. En edes kirjottaessani tajunnu mikä iso moka tuli tehtyä. Kyllähän sen sitte selkeästi näin kun käytiin Ruudun kanssa treenimässä huomisessa kisapaikassa. No ensinnäkin paikka on todella huono, lähellä tietä ja kiva kiva siellä kulkee hevosia kentän laidasta mettään :( Ei mitään toivoa saada koiraa pysymään aisoissa jos siellä huomennakin hevoset laukkaa. En todelkaa ole huomannu treeniä hevosten lähellä. Aamupäivä treenin takia meillä tökkii nyt luoksetulo, ruutu ja kauko-ohjaus. Hip hei nii ja koira lähtee paikallamakuusta herkästi. Ei auttanut vaikka yritin korjata tilannetta puuduttamistreenillä lähikentällä. Pa*ka!!!!!!

Mä en tajuu miksen voinut ajatella loppuun asti ennenkuin toteutin mielestäni hyvää uutta treeniä. Saakutti mistä niitä vaihtopäitä saikaan????
öy nöyTorstai 10.05.2007 17:18

Koko eilisen päivän sato vettä ja tänään näyttää samanmoiselta, ei oo kivaa. Pitäs päästä tokoileen muuallekin kun tuonne maneesille. Rahaa oli tullu ja pääsin makseleen ennen karhuja laskuja pois. Ilmoitin Ruudun yhteen tokokisaan, sinne huomenna viim ilm päivä ja sinne oli ilmoittautunut hurjat 6koirakkoa ennen meitä..Ei sillä muuten mut jos koe esim perutaan ni rahat saa takaisin sitte joskus.. Porukkatreenit on tänää illalla :), toiv ei sada!Edit. klo 22.22
Satohan se sitte koko päivän, nyyh[Ei aihetta]Tiistai 08.05.2007 22:05

R kanssa käytiin pitkästä aikaan maneesilla treenimässä, suht kivasti meni. Harmittaa et hermostuin koiralle tunarissa ja melkeinpä sain koko liikkeen pilattua. Pitää ottaa sitä huomenna uudestaan niin näen paljonko hallaa oikeasti sain tehtyä sille :(
E oli hevostelemassa ja juoksikin siellä enemmän kun kaverin toope.
Soittelin yhteen jälkikisaan ja päästiin ekaksi varakoirakoksi heinäkuun lopun kisaan. PK treeneihin en tänään päässyt kun ei ole autossa bensaa. Tulis ny jo rahaa niin pääsisi mettäänkin juoksentelemaan
[Ei aihetta]Tiistai 08.05.2007 02:27

Vepestä tuli infoa ja sit mua pyydettiin SM toko joukkueeseen. Enhän mä sinne pääse kun on jälkikisat silloin Joensuussa mut kiva kun pyydettiin :)
Vein tänään pulloja kauppaan ni sain safkaa pariksi päiväksi. Pesin pyykkiä ja hurjan nopeesti nua ulkona tuulessa kuivuivat. Huomenna on kiireinen päivä, e pääsee kirmailemaan hevosen perässä :)
Tokoilua JoensuussaLauantai 05.05.2007 22:25

Nyt meni kultsutyyliin tokot :-0

Jännitys oli kohtuu tasolla kun luokka päästiin aloittamaan ilmoitettua aikaisemmin. Paikallaan makuutahan ei päästy porukassa harjoittelemaan Lieksan kämmin jälkeen. Varmistelin niin paljon kuin uskalsin, otin koiraan paljon kontaktia kun alkoi vilkuilemaan ympärille. Käskytin ja seurautin yhtä askelta taakse ja sivuille. Koiralle käsky maahan, paikka ja siellähän se sitte oli :) Jälleen oltiin ekana koirakkona suorittamassa liikkeitä. Seuraaminen alkoi huonosti kun koira vaan jäi paikalleen istumaan kun annoin seuraamis-käskyn ja jo ite liikuin, annoin toisen käskyn ja tulihan se koirakin mun kanssa seuraamisliikkeeseen ;)

Paikalla makaaminen 10
seuraaminen 8,5
liikkeestä maahanmeno 9.5
luoksetulo 8 (jihaa nysse pysähty suht terävästi)
liikkeestä seisominen 8.5 (tuomarin mielestä sipsutin käskyn annon jälkeen)
noutaminen 10
kauko-ohjaus 10
hyppy 9.5
kokonaisvaikutus 9

Pisteitä yhteensä 185, kp ja plakkariin napsahti TK2


Hirveen tahkoomisen myötä Ruudun uusi titteli rivistö on nyt
TK2, JK1, BH, AD Däsy's Fiasko-Acca

vai oisko kumminkin omistajan jännittäminen vaikuttanut suorituksiin ;)Kaverin kaa tehtiin pihahommia ja rakennettiin mulle hieno grilli! :D

[Ei aihetta]Perjantai 04.05.2007 01:34

Kaveri soitti ja kävin sielä kahvittelemassa. Otin molemmat tytöt mukaan ja saivatkin molemmat hetken leikkiä kaverin koiran kanssa. Kahvitellessa meni mukavasti kolmisen tuntia ja sieltä ajoin montulle. Kävin tekemässä Ruudulle jäljen ja sen vanhentuessa kävin juoksuttamassa koiria montulla. Ruudun kanssa vähän tokoiltiinkin. Jälki oli 2h vanha ja aikamoista ryteikköä juoksentelin sielä koiran perässä. Eipä voi sanoa et olisi ollut mitenkään hieno kokemus, mutta kunhan kepit alkaa löytyä niin mielelläni siellä juoksentelen :)

Pitäs kehata taas siirtyä pelkkään ilmaisutreeniinMukava päiväKeskiviikko 02.05.2007 00:34

Ei sillä et kaikki ois mennyt putkeen mut tulihan treenin täyteinen päivä! :D


Pikkusen enemmän kehtaa treeniä nyt vaan pakkohan se on, kun on kisaa tulossa joka viikonlopulle. Ja saadaanhan me ainakin rutkasti kokemusta kun ei näköjään muutakaan tule. Ei jaksa kauhiasti harmittaa kun treenit kumminkin menevät pääsääntöisesti hyvin. Tänään jopa jälki meni jo hiukka sinnepäin!
[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 21:14

Eilen kävin jäljellä ja uskottava se on et alusta joudun aloittamaan. Keppei ripottelin sinne urakalla ja vain osan koira ilmaisi/löysi. Ennen jäljeä otin esine-etsintää ja siinä tua koira on kyllä hyvä. Nyt malttaa katsoa mihin kohtaan jään seisomaan ja etsii siitä kohtisuoraan edeten kauemmaksi. Osaa tietysti kun melkein joka päivä etsii rakasta palloon.
Tänään Dkoulutuksessa jaksoin jopa tehdä jotain. Olin kirjoittanut lapulle mitä tokoliikkeitä pitää ottaa. K toimi liikkeenohjaajana. Pääosin liikkeet sujuivat hyvin, kauko jopa erinomaisesti!
Jokainen kouluttaa niinkuin parhaaksi näkee ja tavalla minkä parhaaksi näkee mutta pitää kyllä sanoa että pahaa tekee välillä katsoa koiran kannalta epäloogista koulutustapaa.
Ja mä sitte nukuin maneesitreenin yli, nyyh.


Klo 22.16
Jiiihaa maa taas pikkasen valkoisena kun oli räntää tullu :-0

Asiat tärkeysjärjestykseen vaan...Keskiviikko 25.04.2007 17:03

Yritin vaihtaa kesärenkaat eilen. Kaveri löysäsi pultit aamusella ja jätin ristikkoavaimen tuulilasille etten vaan lähde ajelemaan löysätyin pultein ennen renkaan vaihtoa. Juotiin aamukaffet, jutskattiin ja sit kaveri lähti. Notkuin hetken koneella ja sit reippain mielin lähdin renkaiden vaihtoon. Hissasin auton ylös ja kieritin pultit pois. No kuskinpuoleinen rengas ei irtoa, naputtelen vähän vasaralla vauhtia, ei irtoa. Laitan pultit takaisin ja lasken auton alas. Siirryn takarenkaan kohdalle ja tunkkaan auton ylös. Irrotan pultit ja vaihdan kesärenkaan tilalle. Lasken auton alas. Menen hanttari puolelle ja tunkkaan auton takarenkaan kohdalta ylös. Irroitan pultit ja rengas vaan ei irtoa. Ravistelen ja potkin rengasta, ei irtoa. Laitan pultit takaisin ja lasken auton alas. Siirryn eturenkaan kohdalle ja tunkkaan auton ylös. Irroitan pultit ja vaihdan renkaan. Lasken auton alas ja rengaskin vajuu aika alas. On vähän tyhjän oloinen, no vielä tuolla ajaa. Siirryn kuskinpuoleisen eturenkaan kimppuun. Tunkkaan renkaan ylös (taas), Irroitan pultit. Ravistelen, vedän sitä hampaat irvessä, potkin ja käytän vasaraa. Se perkele ei irtoa. Lasken auton alas. Menen hanttaripuoleiselle takarenkaalle. Tunkkaan takaosan ylös (taas) ja irroitan pultit. Ei irtoa ei. Voi paska. Laitan pultit kiinni ja lasken auton alas. Meen kämpille ja relaan hetken.
Palaan tunnin päästä tapahtumapaikalle. Tunkkaan autoa ylös alas, irroittelen pultteja, laitan niitä takaisin, kiroilen, yritän katseen voimalla saada renkaan irti autosta, ravistelen, potkin ja kiroilen lisää. Paskan paska ei ne irtoa.

jatkuu...

klo 20.26


Tänään kävin autotarvike liikkeessä ja ostan kortilla ruiskittavaa ruosteen esto ja suojausainetta. Suihkautan sitä reilulla kädellä kaikkiin renkaisiin. Odotan vartin ja vinssaan taas auton ylös. Irroitan pultit, vedän, ravistelen, potkin ja kiroilen. Ei irtoa ei. Siirryn hanttarinpuolelle ja sama homma, paitsi että kiroilu kuuluu jo kadulle asti. Luovutan.
Käyn netissä maksamassa muutaman laskun. En maksa puhelinlaskua. Juup kyllä sinne jää 11senttiä. Kaveri soittaa ja käyn sielä kahvilla. Sieltä sitten menen korjaamoon, siellä naputtelevat lekalla renkaat irti ja laittavat vielä kesärenkaisiin lisää ilmaa :)

Ajelen huoltsikalle ja yritän ottaa bensaa kortilla. Ei myyntilupaa herjaa se himputin automaatti.
Siis miten niin,, onhan mun tilillä vielä 11 senttiä ;-)
Ajan kotio, treeneihin ei tarvia mennä kun ei ole tuota löpöä. Huoh.