IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 00:06

Pihavahti..

Uusi viikko alkamassaMaanantai 25.05.2009 09:43

ja vanhoja muistellaan.
Käytiin kaverin kanssa Varkauden näyttelyssä ja se mitä jäi parhaiten mieleen oli yhden ihmisen luokattoman huono käytös. Vieläkö tässä tarvitaan näytelmiin paikalle toopelle saatanaa ja v*ittua mättävää ihmistä? Kuvottavaa ja hetken häpesin omistavani dobermannin.

Kikan kanssa käytiin kaupungilla kävelemässä.

Tiistaina käytiin katsomassa mätsäritoimintaa ja morjestettiin muutamat koirat. Kikkaa aluksi vähän jännitti sellainen pieni korisevan hengityksen omaava koira, kaipa se luuli et hänelle muristaan. Kikka joutui 3:n bernin ympäröimäksi eikä siinä sitten ollut hänestä mitään ihmeellistä. Hassu tilanne sattui kun noutajaihminen tuli silittämään Kikkaa. Jätti koiransa istumaan, ei totellut ja tuli vauhdilla morjestamaan Kikkaa. Nainen pelästyi, yritti estellä koiraansa mut sanoin et antaa tulla vaan tämä on tottunut rajuihin leikkeihin. Nainen oli kyykyssä silittämässä Kikkaa ja Kikka haistoi taskussa olevat namit. Se noutaja tuli ihmettelemään et mitä pentu haistelee ja pieni viaton pentu sitte räsähti sen aikuisen päälle: mun namit. älä tuu tänne. Nainen kattoi silmät lautasen kokoisena ja sanoi et ohhoh onpa se temperamenttinen. Juu-u niinhän se on :)

Korkeutta Kikalle on tullut nyt parin viikon aikana vähän liikaakin, jote napero siirtyi syömään aikuisten ruokaa.

Ei limpparia pennulle, siitä menee hetkeksi maha sekaisin,,kokeiltu


[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 09:42

Kikalle tuli ikää eilen 11vkoa ja mitä ollaan saatu aikaiseksi tähän asti. Tietää nimensä, osaa ilmoittaa kun on hätä, tulee käskystä luokse, pysyy pihalla vaikka minkälaisia houkuttimia menisi tiellä, tietää EI-sanan, auttavasti tietää auto-sanan ja ite menee sinne kun oven avaa, osaa seistä käskystä, osaa haukkua käskystä, hakee katsekontaktia. Kentällä ollaan käyty 3x, kaupunkikävelyllä 2x, käyty leikkimässä muutaman koirakaverin kanssa ja eilen hyödynnettiin lähellä oleva mätsäri :)


Kuvia pitäisi ottaa enemmän
MenneitäTorstai 07.05.2009 08:33

tapahtumia. Tiistaina käytin valkkarit kahteen eri kertaan lenkillä. Omat koirat lenkitin hyvässä seurassa. Ruudun kohdalla nousi liikutuksen kyyneleet silmiin sen juostessa vääränrotuisen kanssa sulassa sovussa. Mielestäni koiril tuli rankka reissu mutta kotiin päästessä kaverit nukkuu puoli tuntia ja sit sisällä riekkuminen alkoi. Tuli käveltyä kahdes päiväs 6.5h ja voin kertoa et nyt on kroppa aikamoisen kipeä kantapäitä myöten.
Eilen sain vaihdatettua kesärenkaat autoon ja kai sen kunniaksi törsäsin rahaa karkkiin.
RähmäTorstai 30.04.2009 09:13

et mä inhoon nousta aamul viiden mais ylös, ku olis ees joku syy mut ei kuhan herään pirteenä klo 5. Herätyskello soi vasta seiskalta ku mä jo ollu pari tuntia hereil, uuh.

Kikka kasvaa ja kehittyy. Vaati jo mettäkeikkaa et saa sen innot purettua, on se rasittava pikku sintti. Leiriasia on edenny ja parhaillaan etsin hyviä kyssäreitä tietovisaan. Ohjelmaa tulee olemaan riitävästi kuten vapaa-aikaakin koirallisille. Koirattomille pitää vielä keksiä päiville mukavaa pientä puuhastelua.

Taisin löytää Ruudulle sulhon :))


Hauskaa Vappua kaikille!!

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 21:26

Kikka huomen 7vko ja däääääm eihä se minkää lähe :D
Pääsiäinen,,,Sunnuntai 12.04.2009 00:51

Ka just. Kaikkee täsä ollu, enempi paskaa jote meikä poistuu netin ihmeellisestä maailmasta ainakin hetkeksi aikaa. Meilit katon ku jaksan. Puh/text tavoittaa kyl.

Pennun nimeksi tuli Kikka, sopii meitin kikkailijalle ku nenä päähän :)
Päivän väriMaanantai 06.04.2009 18:57

valkoinen

Jippii...Sunnuntai 05.04.2009 14:43

Oon ollu hereillä aamu viidestä asti ja hyvä niin kun ensi viikolla joudun heräämään noihin aikoihin kolmena aamuna, huh. Pääsiäinen tulee kovaa vauhtia ja sitten kerkiää lepäillä. Käytiin pennun kanssa tutustumassa autoon. Pentulaiselle ei ole vieläkään nimeä keksittynä.
Tiistaina se pitäs kai madottaakin. Ruutu oli huolehtinut riittävästä nestetaspainosta syömällä yhen purkin lopun, mahto olla hyvää..
Pennun kanssa ollaan päästy sopusointuun et välillä syödään kiinteetäkin ruokaa
Edit. klo 18.57 Palkitsin itteni ja kävin hakemas uudesta paikasta pizzan, huh mikä jättiläinen sieltä tuli :))

Pilan kohteena?!Keskiviikko 01.04.2009 18:26

Koulussa tänään tapahtunutta.
Olin paikalla ensimmäisenä ja laitoin radion päälle. Tunnin päästä tuli seuraava ihminen x , jonka kanssa hölistiin niitä näitä. Pari tuntia mun tulon jälkeen paikalle saapuu vanhempi nainen K. Hetken aikaa kauenpana touhuttuaan K tulee ja alkaa säätää radiota. Vaihtaa kanavaa ja säätää ääntä kovemmalle, johon sitte x toteaa että K voi siirtää radion lähemmäs omaa työpistettään. K siihen ettei ole tarvetta ei hän sitä kuuntele muutenkaan. K saa mieleisen kanavan etsittyä, kuuntelee siinä hetken ja sitte sammuttaa koko paskan ja menee omalle työpisteelleen. Siis WTF????
Emmä tajuu mitä tapahtu.
Katoin jo onko sinne ilmestyny piilokamera jonnekin.

Kun toivuin tyrmistyksestä, oli pakko mennä vessaan nauramaan