IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

LekurillaTiistai 26.08.2008 12:11

Eilen taas eläinlääkärillä. Ei ollu herne nenässä, eikä muitakaan vierasesineita eikä kasvaimia. Todella syvältä löytyi jotain töhnää, joten entistä tujumpi lääkitys päälle. Niillä jollei lähde, ni ei lähde sitten kuulemma ollenkaan :-0 Ell arveli, että on jossain vaiheessa vetässy nekkuun esim. jonkun siemenen haituvan.Jesh!Tiistai 19.08.2008 19:49

Ihana uutinen tavoitti kun tulin kurssilta kotio. ZTP ja dobermann päivät samala, yöpymis mahdollisuuden kans ja meikähän suorastaan ryntää paikalle! :)

HiljaiseloaSunnuntai 17.08.2008 20:56

Minkää ei voi mennä eikä mitään tehä. Koneel touhunnu kaikenlaista pientä kunnes sekin sammuu. Sain eilen kaverin reagoimaan ku laitoin sille kevyet sata textaria asiasta ;-) Toivottasti asia nyt hoituu.

Tein muutamia käyntikortteja ja päivittelin pentuilmon.Ei vieläkäänTiistai 12.08.2008 23:01

päästä täysiään treenimään, himputti. Mitä lie koira vetässy nenään :(

Näi se on nähtäväLauantai 09.08.2008 14:02

Kun ei itelläkään rahaa liielmälti oo ja sit sitä hyvää hyvyttään auttaa kaveria pulassa. Lainaat viimesestä ku toinen sanoo maksavansa 3:n päivän päästä takaisin. Perhana ja sit tyyppiä ei näy ei kuulu. Mulla jää taliaivon vuoksi maksamatta sähkö, netti ja vakuutusmaksut. Millanen kaaos tästä vielä tuleekaan jos eräs toinenkaan ei pysty pikapuoliin velkaansa maksamaan. Vtun vttu. No turha panikoida, katsellaan. Se on varma, etten lainaa enää kelleen rahaa.


Treenipäivistä täytelly suht ahkeraan ja jos ny oikeesti tekis töitä yhen toisen tavoitteen saavuttamiseksi. Leiri asia etenee :)


TreeniäTorstai 07.08.2008 11:23

Eilen kaveri otti Ruudun kanssa vähän seuraamista, on se vaan niin hienon näköinen, tarkkaavainen ja kaikkea :) Porukkatreeni oli kysessä ja no musta tietenki olisi voitu treeniä pitempääkin.
Mulla oli kamerakin mukana mut en mä sitä muistanu sit enää siellä.

DkoulutusSunnuntai 03.08.2008 19:43

Paikalla taas muutama vääränrotuinen., perhana. Ja lisää yritti tunkea mutta niille sanoin ettei tarvia tulla, tämä vuoro on toopeille! :))

Ruudun kanssa vaan luoksetuloa ja kentällä pyörimistä.
Saisi nyt äkkiä tuon koiran kuntoon niin voisin treeniäkin.
Mm asia on edennyt ja ensi viikolla sitä sitten lisää.

Sieltä kaupan kautta kotio ja niin vaan jäi kahvi edelleen kauppaan.

Sain eilen järkättyä yhen tärkeän asian kondikseen!!!

ReissuaLauantai 02.08.2008 01:54

Taas pientä reissua käytynä, jutskaan myöhemmin lisää :)


Do diin :) Torstaina 24. päivä lähdin ajelemaan hesaan. Sinne päästyäni jouduin hieman etsimään paikkaa. Osuin kumminkin matkan varrella alepaan, jonka muistin kirjallisissa ohjaissakin olevan (ohje tietenkin kotona). Pysäytin auton ja soitto kaverille. Oon Alepalla, tuu tänne. Kohta tulee soitto ja juu alepalla oltiin molemmat, vaan ei samalla :)) No hetken ihmettelyn jälkeen selviää missä mä oon ja kaveri hölkkää paikalle, poltetaan tupakat ja juodaan. Auto ei lähe käymään, iiks. Ketään ei saada paikalle virtaa antamaan, mun villi arvaus et akku sanonut sopimuksen irti. Nostan konepellin auki ja katotaan sieltä ettei mitään oleellista sieltä puutu ;) Yksi ukko kiitää paikalle ja kysyy oireita. Selitän ja hetken se räpeltää akun piuhojen kanssa. Se yrittää autoa käyntiin ja sehän starttaa. Pyydän sen pikaisesti pois siitä ja käynnistän auton. Mennään kämpille ja jutskaillaan. Käydään Kontulassa kahvittelemassa ja sitten treenimään. Hieman sanomista löytyy ja sitten koirakon toiminta alkaa jo näyttää hyvälle. Kämpille takaisin päästään aikas myöhään, syödään ja unille. Ruutu ei meinaa millään asettua nukkumaan, sitä kun häiritsi luu, joka oli pulassa telkkaripyödän alla. Pelastan luun kirjahyllyn päälle. Aamulla herään tosi aikaisin ja käytän piskin pihalla ja takaisin unille. Päivä on tosi kuuma, joten treenimään päästään vasta iltasella. Hyvin meni :) Treenien jälkeen lähdin ajelemaan Poriin. Porissa viikon verran, nopeasti meni aika ja pe takaisin kotio.


Reissua..Maanantai 21.07.2008 01:12

Kuvan copy Pirkkis

8.7 lähin ajeleen riksuun ja osasinkin puh.avustuksella kertalinttuusta oikeaan paikkaan. Keskiviikkona treenittiin vähän ja hoidettiin paperihommia kuntoon. Matkakuumeessa lähdettiin kohti hesaa jo yöllä. Satamassa otettiin muutaman tunnin torkut. Heti kun lipunmyynti alkoi oltiin luukulla ja sieltä juoksujalkaa takaisin autolle ja kiiruusti autojonoon. Lippu ostettiin suoraan sieltä ja mahduttiin lauttaan, jesh :) Lautalla käytiin ensin aamukaffella ja sitten kierreltiin liikkeitä. Pian oltiin Talllinnan satamassa ja suuntana Latvia. Tallinnasta päästiin suht sujuvasti pois, yllättäen ei tullut mulle juurikaan tuttuja teitä vastaan, se siitä tiemuistista :) Viro-Latvia rajalla ei tarkistusta. Latvia oli äkkiä läpiajettu. Latvia-Liettua rajalla ei tarkistusta. Liettuassa tuli pientä hämminkiä poliisin kanssa, todella pelottava tilanne, josta onneksi selvittiin. Liettua-Puola rajalla ei tarkistusta. Aah Puola. Tarkasti kartan mukaan tultiin ja Varsova edessä, jee :)) Ja eksyksiinhän me jouduttiin. Huoltikselta apuja ja 'vain' reilu 45min ajoaikaa hukkaan. Varsovasta Krakovaan ja se tie olikin sitten jo mullekin tuntematon. Krakova näytti pienelle paikalle mutta tuskin kovin pieni oli, tie vain vältti keskustan. Puola-Slovakia rajalla ei tarkistusta, valot kylläkin ja onnettoman pieni kuoppainen tie. Slovakiassa oli hienoa vuoristotietä ja kun sieltä alas tultiin ei juurikaan tarvinnut kaasua käyttää vain jarrua, upeeta. Pe aamusta Jeleneciä piti hieman etsiä ja kun löytyi niin puhelinta kouraan tarkempia ohjeita varten. Eipä ollu kaverilla puhelinta päällä. Kyseltiin alueella olevilta eikä kukaan tiennyt. Jäätiin parkkiin ja otettiin torkkuja, välillä soittoa. parin tunnin jälkeen saatiin kaverikin puh ääreen. Oltiin vain 500m päässä oikeasta paikasta :)
Asetuttiin mökkiin ja sitten kahveelle, auto ei lähtenyt käyntiin. Ja eikun treenimään. Treenit meni hyvin. Loppuilta seurustelua. La aamulla treeniä, josta tulikin sitten nootia yhdelle sun toiselle. Iltatreeni meni hyvin. Su aamulla valmistautumista testiin ja sitten mentiin. Hyvin meni, koira toimi juuri niinkuin tiesin sen toimivan. Pari kämmiä tein, joilla ei onneksi ollut suurtakaan vaikutusta koiraan. Upea piski! Testin jälkeen kiireesti pakkaamaan kamoja ja sitten odottelemaan testin tuloksia. Tuomari (R.Killmaier) sanoi jutut saksaksi, tulkki slovakiaksi, yksi tyyppi sano jutut kaveril lontooksi ja kaveri suomensi mulle, ettei mitenkään helpol ois päästy :)) Ruudulle starter-ztp arvosanoin V1A. Sain paperin kouraan ja kyyneleethän siinä tuli.
Autoon vetoapuja ja käyntiinhän se lähti. Poikettiin sitten vielä kaffella ja se autohan keitti sillä välin. Koirat pikaisesti pois autosta.
Autoa ihmeteltiin usean ihmisen voimin, toipa joku paikalle sammuttimenkin. Ei onneksi tarvittu. Annettiin auton jäähtyä ja lisättiin syyläriin vettä. Tarkistettiin samala öljytilanne. Jäähdyttelyn jälkeen auto lähti suht kivuttomasti käyntiin. Yksi tyyppi vetäsi autolla alueella kunniakierrosta ja sitten pikainen vaihto ja kotimatka pääsi alkamaan. Ei me pitkälle päästy kun auto alkoi taas lämpeemään. Tien sivuun jäätiin, mä jäin autovahdiksi ja kaveri lähti hakemaan apuja juosten 30 asteen lämmössä. Apuja tuli ja auto nykästiin käyntiin työntämällä. Pikainen ajo takaisin leirintä alueelle. Auto parkkiin mäkiseen kohtaan ja sitten seurusteltiin paikalla olevien kanssa. Kerrankin saatiin tarjoilla kahvia, jota oli kotimatkaa varten termarissa saatu :) Meille yritettiin järkätä yösijaa vielä ainakin yhdeksi yöksi. Kaveri pääsi uuden tuttavuuden kanssa Nitraan kaupoille. Puhelimen lataus onnistui vihdoinkin kun yösija löytyi. Iltasella katsottiin tottis ja purutreenejä. Aamulla saatiin apuja paikalliselta korjausmieheltä, joka vei auton mukanaan. Palauttikin vielä muutaman tunnin päästä. Poikettiin Nitraan vähän ostoksille, viinaa tavan kaupassa :-0 , tuli ostettua vähän tupakkaakin. Paluumatka pääsi vihdoin alkamaan, auto ei pysynyt käynnissä, joten kuskia ei niin vain vaihdettu tankkaamisesta puhumattakaan. Käytiin todella ripeät huoltsikka käynnit, tankaten vain niin kauan kuin lämpötila syylärissä pysyi kohtuuden rajoissa. Puolassa huoltsikalla sattu kämmi, kaveri kerkesi nousta autosta niin nopeasti etten kerenny painaa ajoissa kaasua. Auto sammui. Eipä se lähtenyt käyntiin sitte millään. Muutama tunti pelonsekaista olemista huoltsikalla mettän keskellä ja taas yritystä josko lähtis käyntiin. Lähti se ja kiivasta ajoa kohti Suomea. Varsova päätettiin yhdessä tuumin jättää väliin ja kierrettiin se lyhyintä mahdollista reittiä käyttäen. Tuli siitä ylim. kilometrejä mutta kartasta katsotut tiet olivat olemassa ja Varsova näppärästi vältetty. Rajoilla ei edelleenkään mitään tarkastuksia. Ei kyllä keretty illan viimeiselle lautalle, jote satamassa autossa yötä. Auto sammutettiin ja toivottiin sen lähtevän aamulla käyntiin. Aamulla kävin ostamassa liput ja kun portti aukaistiin auto käyntiin ja lautalle. Jees päästiinpä! :)
Parituntisen merimatkan aikana shoppailtiin ja nukuttiin. Hesan satamassa auto edelleen lähti nöyrästi käyntiin, sitten äkkiä hesan läpi ja kohti riksua. Iltasella lähdin omalla ajelemaan kotia kohti. Kertaalleen jouduin ottamaan torkut mutta sen jälkeen sujuvasti ajelin ja olin iltakympiltä kotona :))


Edittiä: kun muisti palailee pätkittäin niin, meijäthän ikuistettiin Puolassa valvontakameran räpseellä. Tosin sen olisi pitäny räpsiä kuva edellä ajavasta autosta mutta hitaasti kun kuvaa otti ni mehän siihen osuttiin :D

[Ei aihetta]Lauantai 19.07.2008 01:22

Jonkin verran tekisi mieli selitellä mutta jätän väliin, fiksut osaa kyllä kysyä suoraan ja mähän juttelen silloin mielelläni koirastani :)


Reissukertomusta yritän väsätä tänne viikonlopun aikana


Katse kohti uusia haasteita! ;)