IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää vappua!!!Keskiviikko 30.04.2008 18:06

Lisäsin tänne uuden kuva-arkiston, aiheena: Ruutu treenailee :)

Meillä on tuolla koululla hieroja ja kävin tänään siellä ekaa kertaa hierottavana, halpa oli ja hyvä. Sano että johan tua olikin aika tulla, oli sen verran hartiat jumissa. Kaupoilla kävin ja nyt ei tarvia sitten vappuna ruuasta huolehtia. Jääkaapissa on ruokaa sunnuntaille asti.

Jospa alkaisi kuvien muokkailuun..

Mahtis viikonloppu!Tiistai 29.04.2008 14:04

Joku ukko riekkuu pihalla :D

Perjantai aamupäivällä pakkasin auton ja lähdin kiireettä ajelemaan kohti Lahtea. Matka sujui rattosasti eikä ees väsyttänyt. Vihantasalmella pysähdyin syömään ja ulkoiluttamaan koiran ja joo vähentämään vaatetta. Aurinko paistoi niin nätisti ja kuumasti heti kun Joensuusta pääsi pois joten mulle tuli hieman kuuma toppahousuissani :))
Kaverin porukoille päästessäni, juotiin ekaksi kaffetta ja höpöteltiin. Sitten otettiin Elviksestä fotoja väliin kaksisteen ja välillä apujen kanssa. On se hieno mies!

Sieltä ajeltiin peräkanaa riksuun kaupoille, ostettiin ruokaa ja mässytettävää ja vähän lantrinkiakin :) Kauppakamat kämpille ja pellolle koiria juoksuttamaan. Loppuilta meni syödessä, juodessa ja jutellessa. La aamu meni vähän pitkäksi eikä keretty juurikaan muuta kuin valmistautua lähtöön. Ajettiin hämikseen koiria kattelemaan ja kuvien ottoon. Siellä ollessa tuli textari et Däsy's Iconium-Iliisi oli läpäissyt BH kokeen!!!!

Hämiksesta ajeltiin riksuun pikaisesti syömään ja sieltä sitten mister L treeheihin. Ruutua testattiin urakalla ja sain kehuja tekemästäni työstä koiran kanssa. Turhaan jännitin et mister L huutaa mulle :) Treeneissä meni reilusti yliajalle joten takaisin kämpillä oltiin taas myöhään. Syötiin, kateltiin kuvia, videoita ja naurettiin kippurassa.

Su aamuna syötiin ja sitten mulla jo tulikin kiire L treeneihin. Kysyin lisää ohjeita ja sieltä kiiruhdin Däsy's tapaamiseen Espooseen. Kuvia otettiin urakalla ja niitä sitten kun keretään laitetaan näkyville :)

Aivan mahtava viikonloppu ainoa vaan että oli liian lyhyt. Viikonloppuihin toivomme ehdottomasti lisää tunteja :D Kiitos Anu, oli todella upeaa!!!!Däsy's Fiasko-AccaTiistai 22.04.2008 20:11

Käytin Ruudun tänään luustokuvauksessa. Niska, selkä ja lantio kaikki priimaa! :D
Polvetkin tiiviit eikä ongelmia. Rokotukset otin samala kuntoon uuteen lemmikkieläinpassiin.

Koulussa sain vihdoin läpi 'muka' vaikean kokeen, kun jaksoi keskittyä
kunnolla kysymyksiin niin helppohan se oli :)


Ei mitenkään hyvä päiväPerjantai 18.04.2008 21:28

Koulussa sain kolmannen tentin takaisin ja hyllyhän se. Ei kauheasti haittaa, virheet mimimaalisia mutta kun 90% pitää saada oikein niin uusintaan menee koe.

Koulussa vanhan kertausta jo opitusta osa-alueesta ja tenttiä sitten ensi viikolla. Tylsistyin tunnilla ja tein ihan omaa harjoitusta..

Koulun jälkeen syömään ja sitten jo uni kutsui. Kaveri haki häkin lainaan ja kohta meen koiran kanssa lenkille.
Pitää kaivella nurkista pulloja kauppaan, että saa edes kaffepaketin ostettuaedittiä: ai niin eilen opin uuden jutun ja sitä voi hyödyntää hurjasti koirajutuissa! :D

KouluaTiistai 15.04.2008 03:20

koko päivän. Meil on siä yx sulonen sälli ku riensi paikalle neuvomaan kun taas kerran huusin luokassa apuaaaa. Sen neuvoessa mä vihdoin tajusin sen ongelma kohdankin ja yhdessä sitten pähkäiltiin yx uusi tehtävä läpi :)

Tietsikka on tänään temppuillu urakalla. 4 kertaa sammus, revin piuhoja irti ja takas kiinni. Rasittavaa varsinkin kun löysin vihdoin uuden toope tietokannan netistä ja kone sammu ennen kuin ehdin tallentaa mitään :( Ettiminen jatkuu.. Kun en tietenkään muista mitä kautta sinne tieni löysin

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 00:18

Toinen tentti menikin sitten persiilleen, onneksi saa uusia.. Tänään opettelin käyttämään ihan uutta ohjelmaa ja mukavasti meni aika. Koulun jälkeen syöpöttelin ja ummistin silmiä filmin aikana. Iltasella käytiin Ruudun kanssa lenkillä ja testasin samala uutta piiskaa. Hyvin toimii paukutus :)Ruudun sulhotTiistai 08.04.2008 23:35

molemmilla vwd status terve!!!!!

Hui mikä kauhea munkki, tän tyytyväisempää ihmistä tänään tuskin missään tapaa :D


Koulussa eka tentti suoritettu ja ruutu pääsi iltasella tyynyä rieputtamaan ;)
Upea piski!, harjoitukset jatkuu...

Ehdotelma kaverille heitetty, ootellaan muutama päivä vastaustaPolvijärvi näyttelyssäSunnuntai 06.04.2008 23:13

Däsy's Ideapop-Ilotti EH
Pikkuinen kaunis sijoitusprinsessa Däsy's Icedust-Ikkari oli tänään Polvijärven näyttelyssä
ERI1, PN1, SERT, ROP.
Se oli koiran toinen näyttely ikinä ja esiintyminen jätti muut kauas taakse ;))

Suuri kiitos Annikalle!!!


Harmillisen monta koiraa pilattiin huonolla esittämisellä ja vielä huonommalla liikunnalla.
Pikaisesti otettiin fotokin koirasta. Parempi tulossa kunhan aurinko näyttäytyy ja saadaan porukka taas kasaan


Ny vasta pikkuhiljaaKeskiviikko 02.04.2008 23:28

Alkaa olo olla hieman parempi.
Pahimmillaan yritin nukkua vällyjen alla päällisvaatteet päällä ja siitäkin huolimatta
värisin kylmästä :-0
Tämä menee kevyesti vuosisadan kipeilynä.
Tänään ottanut vasta 3 burahumalaa ja hetken jaksaa olla koneella, ei kylläkään osaa/pysty keskittyä tähän. Mitään en ole syönyt n.4 päivään, joten kyllä kunnon flunssa hyvin käy laihdutuskuurista :)


KipeenäPerjantai 28.03.2008 23:10

Aamulla heitin kaverin katastusasemalle. Sieltä kotiin ja hetken kun olin koneella niin tuli kurja olo ja piti mennä uudestaan nukkumaan. Palelsi ja nenä tukkeessa. Iltapäivällä oli pakko lähteä koiran kanssa ulos. Kamera oli mukana ja muistin ottaa muistikortinkin :) Muutaman kuvan otin ja sitten mäkin kautta kotio. Ilta rauhallisesti nukkuen ja oloa parantaen, kyllä tää tästä :)

Ruudun 'passikuva' tässä ja kuva-arkiston puolella yksi uusi pallotuskuva :)