IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

PikaliitoaTorstai 28.02.2008 13:17

Käytiin lenkillä yx päivä ja Ruutu pääsi juoksemaan poikakaverin kanssa ;))
Huuh en edes tiedä mistä alkaa rakkaat lukijani. Niin paljon on tässä muutaman päivän sisään ollut tapahtumia ja kummallisia 'juonenkäänteitä' :)

Lääkärillä on tullut juostua, kelalla, tökärissä, paljon meilejä kirjoitellut ja puhelimessa puhellut ja textareinkin hoidellut yhtä juttua.
Pian onneksi selviääkö onko mulla vikaa päässä vai kropassa. Virallisissa jutuissa kaikki tapaamani virkailijat ovat olleet aivan mielettömän avuliaita.
Henkilökohtaisella puolella ylimääräistä painetta on luonut aivan oudolta taholta tulleet kiinnostuksen merkit. Imartelevaa kyllä ja hauskaakin mutta vaikka kuinka selität et juu kiitos ei mahdollisimman kohteliaasti niin, ei meinaa mennä perille. Minen olisi halunnut tätä tapahtuvaksi koska mikäs kaverisuhde se nyt sitten on, huokaus. Kiusaantuneita hiljaisia hetkiä kun kumpikaan ei keksi mitään sanottavaa ja aikasemmin juteltu niitä näitä muutamakin tunti yhteen menoon. Niin se vaan on että pitää olla todella varma että toinenkin osapuoli saattaisi olla kiinnostunut ennen kuin aletaan romuttaa kaverisuhdetta tai sitten pidettävä turpansa kiinni.

Ääh aika rankkaa ollut tämä viikko

Ruutu palkittiin okuks vuoden 2007 parhaana palveluskoirana. Saatiin todella iso kiertopokaali, isoin ruusuke ikinä ja kiertävä kansio mihin voi kirjoitella koirastaan valokuvan kera :))
Näin se vaan meneeLauantai 23.02.2008 10:51

Kerron nyt sit täälläkin..
Ruutu kaksoisastutetaan joulun kiimasta
Poijjaat on komeita ;)))Aurinko paistaa!, jospa sais kameran otettua mukaan kun lähden piskien kaa ulkoileen

Kilsoja keräämässäMaanantai 11.02.2008 08:54

Perjantai-lauantai yöllä lähdin ajelemaan hesaan ja kylläpä oli suuria vaikeuksia pysyä hereillä. Pennun takia jouduin pysähtymään kaksi kertaa. Tapaamispaikka löytyi helposti ja olin siellä puolisen tuntia ennen kuin innokkaimmat jo ryntäsivät paikalle :) Edina näki veljensä ja kaksi pentustaan ja lälläteistä 2 oli paikalla. Oli kyllä hirmu mukava nähdä pitkästä aikaan Edin veljeä ja Edin lapsia :)) Luukin koirapuisto miitissä vierähti pari tuntia ja siitä osa porukasta siirtyi vielä hetkeksi kahvittelemaan. Hieman haikein mielin jätin pennun sinne omalle omistajalleen. Miitistä suuntasin Malmille mutta sinne sovittu juttu sitten harmillisesti kumminkin peruuntui. Sunnuntaina ajoin yhdistyksen majalle ja Ruudun hampaat tarkistettiin. Todistus tulee sitten joskus postissa. Vaikka olin tarkistanut useaan otteeseen kartasta miten sieltä pääse pois käymättä hesan keskustassa, meinasi kieltämättä tuskan hiki nousta otsalle kun keskusta läheni eikä kaivattua kylttiä näkynyt. Lopulta tuli oikea kyltti vastaan ja hätäpäissäni ajoin siitä kumminkin ohi :D
Päästyäni mutkan kautta turvallisesti Tampereen motarille, uskalsin jo hengittääkin. Hyvinkäällä kävin morjestamassa yhtä Edinan lasta joka ei päässy väärinkäsityksen vuoksi miittiin. Hölötettiin kahvittelun merkeissä muutaman tunti ja sitten lähdin ajelemaan Lapinjärvelle. Extemporena tehty vierailu kaverin luo ja tällä kertaa Ruutukin pääsi juoksemaan ja vielä veljensä kanssa. Tarkoitus oli että olisin jäänyt sinne yöksi mutta virkistyin ulkona olemisesta sen verran että päätin ajaa sitten vielä yötä myöten kotio. Sumua riitti ja viimeiset 120km oli aika taitoajoa kun yritin tihrustaa että joten kuten niiden olemattominen (heikosti näkyvien) viivojen sisällä pysyisin. Hengissä kumminkin kotona :)


Moon ihastunu ;))
Yhel tyypil tulee silloin tällöin laitettua meiliä, joo ei siinä vielä mitään.
Ekaa kertaa jouduin soittaan sille ja uuh miten upeen miellyttävän miehinen ääni sillä on!, en ois ikin uskonu ;))
[Ei aihetta]Perjantai 08.02.2008 18:19

Nui nih Ruudun lonkat edelleen A:t ;))

Lissu ee:n kanssaTiistai 05.02.2008 14:20

On rauhallinen tua pentu ja vielä muutaman päivän yhdessä saavat olla :)

jaa kiirettäSunnuntai 03.02.2008 21:00

Juna oli sitten 45min myöhässä ja takaisin päin piti seur junaan keretä. Aikaa kahvilla käyntiin ja paprujen kirjoitteluun jäi vajaa puoli tuntia. Junaan kerkesivät viimeisellä minuutilla
ja niin se vaal pun tyty sitten lähti :-/

Viimeistä viedään,, pun tyty jäi vielä Edin seuraksi kunnes sekin omaan kotiinsa sit perjantaina lähtee :'(


Meinaa kiirettä pitääSunnuntai 03.02.2008 14:36

Toki mulla oli herätyskello soimassa mut enhän mä siihen heränny. Kaveri soitti 20 yli 8, et ootko tulossa nlyyn.. Juu äkkiä koirat pihal, takas ja pennuille ruokakippo naaman eteen. Autoo en tietenkään ollu tankannu, joten pikkuisen pelko persiissä ajelin Enoon. Rahaakaan ei ollu mukana, joten käytin sitte hyväksi kaveria, joka sattui olemaan parkkiksella. Makso mut sinne ja äkkiä etsimään toopekehää. Pinkkipoika oli taas liian isopäinen tuomarin makuun ja kakkonen napsahti. Veli pärjäsi paremmin. Yhdeltä toiselta kaverilta pummasin nlykahvin ja sitten soittikin vaal pun pennun om että tuleekin jo tänään hakemaan pentunsa, hyvä hyvä.
Sain tulostettua pentuohjeita ja nyt pidän pentuja hereillä, jotta Leidi-Lilianille tulee sitten rauhallinen junamatka omaan kotiin :)


FIN MVA JK2 TK2 BH AD Däsy's Fiasko-Acca,
astutetaan marras/joulukuun -08 kiimasta terveellä laadukkaalla uroksella.
Sulhot julkistetaan myöhemmin ;))
Alustavia varauksia vastaanotetaan!
tanjal&album_id=1079399

VahvistaminenTorstai 31.01.2008 15:10

Pienet, sievät ja hiljaiset:

http://s155.photobucket.com/albums/s293/dasys/ala%20koske%20L/?action=view&current=MVI_7103.flv
Leidi-Lilian pääsi itse rottinkituoliin ja siitähän ei lähdetä :P

http://s155.photobucket.com/albums/s293/dasys/ala%20koske%20L/?action=view&current=MVI_7104.flv


Upea 9vkoinen pentu :))))

ReissuTiistai 29.01.2008 01:13

Lähdin keskiviikko aamusta tooodella aikaisin kohti Outokumpua, jätin sinne kaverin kyseenalaiseksi iloksi 2pentua ;)) Sieltä köröttelin Jyväskylään, siellä parin tunnin stoppi ja kaverin luo kahveelle Tampereen kupeeseen. Iltasella olin Porissa. Seur. päivänä kahviteltiin eloisan kanssa ja käytettiin piskejä koira-aitauksessa. Lepoa muutama päivä ja tänään Outokummun kautta takas kotio.
Meiliä oli taas tullut urakalla mut taidan jättää vastaamiset huomiselle.