IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Treeniäkin pitäs..Sunnuntai 30.08.2009 12:58

Alkuviikko meni herkutellessa ja eipä niitä todelkaan olisi oikeesti tarvinnut mutta joskus pitää herkutellakin :) Eräille tyypeille ei tekis ollenkaan pahaa mennä käytöskouluun, ei kai sitä sovi netissäkään suoltaa ihan mitä tahansa. Kaikkea ei tarvitse ottaa itseensä tai etsiä rivien välistä jotain mitä siellä ei ole. Ei luulisi olevan kauhean hankalaa elää sulassa sovussa tai jättää sitten kokonaan kommentoimatta jollei osaa sitä fiksusti tehdä. Jos sinä luulet näkeväsi kirjoituksissa vittuilua, mieti onko kyseisellä henkilöllä mitään tarvetta juuri sinulle vittuilla. Asiaa voi aina suoraan kysyä kuin aiheuttaa toiselle mielipahaa ilkeillä kirjoituksilla, eikö? Ei ole hankalaa ei, kysy sillähän se selviää :) Meillä koulussa tämä asioista suoraan puhuminen toimii vallan mainiosti. Katti nostetaan heti pöydälle jos jotain sekaannusta tai epätietoisuutta huomataan. Live elämässä tämä tietysti onkin helpompaa mutta pitääkö sen olla sen vaikeampaa netissä, ei minusta.

Treeneistähän mun piti :D Niin jotain treeniä on pennun kanssa tullut tehtyä, ei kylläkään niin paljon että uskaltautuisi sen kanssa tänään möllitokoon. Paitti siellä sataakin ja perinteisesti meillä ei treenitä sateella,,3:n viikon päästä on Joensuussa möllitoko josko sinne sitten menis.. :))
Noutoa ollaan pennun kanssa pikkasen kokeiltu ja nyt siellä suussa on milloin mitäkin. Kenkäteline kenkineen on pennun mielestä huippujuttu ja meikä sitten AINA ulkoonta sisälle tullessa asettelee kengät uudelleen telineeseen.
Opettasko sille tänään jotain uutta?! :))


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.