IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

Uutta kehiinMaanantai 28.08.2006 12:05

Jotta uus työviikko ja silleen. Iltapäivä koulutuksessa.."jee" (no ei muute nii mtn, mutt ois mieluummi heti nyt aamul..). Hirviän nopee aika menee; just oli kesäloma- nyt jo 3.vk duunissa alkamassa. On se hassua khyl. Vajaa 4kk jouluun, hehheh.. Ja siit onki enää saman verran ni kevät on pitkällä ja on vappu=kesä lähenee *virn*
Nyt pitäs koittaa paiskia töitä ku iltapäiväl ei oikei siihe aikaa riitä. Eri juttu mitä saa aikaseks; mutt ajatushan on tärkein =D hohhoh;)

*
Koet, että sinulta odotetaan jotain sellaista, mitä et pysty antamaan. Joku yrittää kääntää päätäsi, vaikka hänen pitäisi jo tietää, että se on turhaa.

Yksi asia on kuin ikkunoiden pesu. Kun ryhdyt tekemään siitä, näet heti kättesi jäljen. Kyse on vain siitä, että rohkenet aloittaa työnteon.

Tänään on sinun päiväsi oppia ero myönteisten ja kielteisten tunteiden välillä, niin voit valita ensimmäisen. Se vaikuttaa typerän yksinkertaiselta, mutta yllätyt kuinka usein ihmiset sekoittavat nämä tunteet.

Yllätät itsesi syvistä mietteistä sinulle tärkeäksi muodostunutta ihmissuhdetta kohtaan. Se mitä pienenä välähdyksenä näet on enemmän kuin totta, vaikka mielesi pyrkii nopeasti mitätöimään koko jutun hölmönä päähänpistona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.