IRC-Galleria

Christa__

Christa__

puuttuva äly korvaa iloisen mielen

Uusimmat blogimerkinnät

ARRRGGGGHHH!!!!! Perjantai 15.05.2009 00:20

Voihan vttu, stana, prkle, hlvetti.. JNE!!!

Oon duunin jälkeen, käytyäni eka ostaa shamppoota ym kotimatkalla, ihan homona touhunnu himassa; normi pyykinpesun lisäx raivasin Vihdoin tota eteistä- talvikengät veke, kevätkengät nuppii kohden semmosiin boxeihin - kuten ollu useemman vuoden (ne menee aina sekasin pidemmän ajan kuluessa- lapset;D).. Talvitakit vekka vaatehuoneeseen..ja sitäki järkkäilin.

Ennen tota urakoimista laitoin sen uuden, ehjän sisäkumin siihen PikkuNasun pyörän takapyörään ja sain sen Hyvin laitettua, täytettyä jne:)) widdu jee!! Never done that before- vähänkö olin ylpee itestäni & tyytyväinen ku sain vihdoin asian hoidettu.. Oon mä (taas) niin Äijä..hih=).

Noh; meninpä sitten joku hetki 2030 aikoihin sitte tonne zygäklitsuun..eri rapussa, koska siel on isompi & parempi pyöräkellari, jonne sisäänkäynti on katutasosta eikä tarvii viedä mtn jyrkkii portaita kuten tos suoraan alapuolella olis. Molemmat on asukkaiden käytössä ja avain sopii kumpaankin. Pieni epäillyttävä olo ollu pari-muutaman päivän nähtyäni alakerran naapurin heebon rappukäytävässä ja kuultuani miten niil oli käyny- niitten pojan pyörä oli viety pyöräkellarista, tästä rapusta.

Ja kappas- olihan se pyörä tallella; se pyörän runko. Mutt sen sijaan siitä on varastettu sitte etupyörä ja satula. Voiiii viiitttuuu!!! Pyörä on lukitun, ura-avaimen vaativien lukkojen takana sekä lukittuna sisällä olevaan pyörätelineeseen rungostaan- niin olipa sitten noi ns irtoovat osat kelvannu varkaille.

Mun otsassa on tällä hetkellä niin isoakin isompi megasuperhyperkyrpä ettei tosikaan!!!

Just nyt en jaxa alkaa muistelee, ett ostettiix se pyörä 2 vai 3 vuotta sitte..ja missä sen kuitti ois tms- vakuutusyhtiötä varten. Harmittaa!!!! :'(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.