IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 16.12.2005 10:19

minulla on loistava rytmi. toissa päivänä menin nukkumaan klo 20, heräsin välissä klo 23 ja klo 03, mutta nukuin kuitenkin loppujen lopuksi klo 06.30 asti, kunnes heräsin.

eilen sen sijaan sammuin klo 22, heti kun tulin ulkoa. olin ulkona muuten ystäväiseni kanssa, jota ei tosin löydy IG:ssä. oli muuten oikein ovelaa mennä ulos, tarkemmin sanottuma omenassa käymään. löysin nimittäin 20€ setelin. voi sitä riemua... kävimme hakemassa ystäväiseni kanssa novelle frissiä. koulupäivä oli sellainen above average, viihtyisä päivä. en käsitä. nykyään en edes odota viikonloppuja, vaan odotan melkeinpä koulua joka viikonloppu? eilen oli kyllä loistava päivä. rytmi kunnossa, 20€ maassa ja nukkumaankin klo 22. ahih..

siinähän se päivä menikin =). heräsin muuten hetki sitten, ekan kerran sitten nuqmenon jälkeen heräsin @ klo 5, ajattelin jo nousta, mutta sainkin unta pienen kierimisen jälkeen. taisin herätä toisenkin kerran jossain välissä. kummasti en muista nyt nähneeni minkäänlaista unta :(.

tänään on perjantai. koulu alkaa n. 1½ tunnin päästä ja minun pitäisi käydä suihkussa, koska en eilen illalla jaksanut käydä. perjantait ovat tässä jaksossa kivoja päiviä, nimittäin koulua 10-13 ja se merkitsee 2h äidinkieltä ja 1h yhteiskuntaoppia. tykkään tästä jaksosta, mutta osittain entisenlaisesta lukionkäynnistä on muistuttamassa matikka, josta ei oikein jaksa intoilla. onneksi sitä ei ole tänään.

jaahas, täytyy rientää suihkuun ja sitten äidinkielen- & yhteiskuntaopin tunneille paskomaan housuihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.