IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 19.12.2005 19:26

hei =)

lauantaina taisin herätä kuudelta/seitsemältä ja iltapäivällä lähdin sitten ostamaan itselleni joululahjoja. ostin viihdoinkin madventures dvd:n riistoporvarihintaan, kun en jaksanut tilata madventuresin omasta nettistoresta. puolet ekasta dvd:sta katselin samaisena iltana, kunnes nukahdin klo 21 ja siihen jäi saunakin, mikä ärsytti seuraavana aamuna, sunnuntaina, kun heräsin klo 06. sunnuntaina katsoin ykkösdeeveedeen ja menin myöhemmin päivällä tekemään lisää jouluostoksia. viihdoin, viihdoin löysin sen mitä olin kauan etsinyt, nimittäin cd-rw levyjä, ei 10 cd:n boksi vaan kappaleittain. ihanaa, ajattelin. ostin kaksi. ostin myös kaksi ps2-peliä tarjoushintaan. nukkumaan menin kello 23.30 or so ja heräsin suhteellisen virkeänä 6.30.

koulussa oli suhteellisen mukavaa, tänään oli tosin hieman tylsempi päivä. ei ole edes kivoja tyttöjä stalkattavaksi, tai ehkä on, mutta kun eivät perkele ilmoita itsestään. :)
koulu sujuu kuitenkin ihan mainiosti. olen siirtynyt uuteen käytäntöön koskien vihkoja. minulla on ns. asiavihko ja ns. paskavihko. asiavihkoon menevät yhteiskuntaopin ja historian asiat. paskavihkoon menee englannin, matikan ja äidinkielen asiat. olen harkinnut ottavani erillisen vihkon äidinkieltä varten, mutta katsellaanpa nyt.

tulin muuten hetki sitten salilta, oli ihan mukavaa, tein pieniä muutoksia ohjelmaan. huomasin, että olkapäätreenistä saa todella tehokkaan kun suorittaa kaikki liikkeet taljassa. huomasin myös että bussi nro 11Z on äärimmäisen kätevä. nimenomaan 11Z, ei 11. 11Z menee länsiväylän kautta, näin säätää aivan perkeleen hyvin aikaa.

hmm, voisipa melkein todeta, että olisi mukavaa ihastua ihan vaihtelun vuoksi. rushit ovat ärsyttävyydessään oikein kivoja. paraikaa odottelen pizzaa, joka saapuu pian uunista. ei oo välttämättä parasta ruokaa salin jälkeen, mutta onpahan paljon kaloreja -> massaa, vähän vääränlaista massaa tosin, hee.. kohtapa ehkä kauppaan taas tuhlaamaan rahaa & hengaamaan ystäväiseni ithirionin kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.