IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Torstai 27.07.2006 05:13

tänään oli todella hieno päivä. heräsin 18.30, kauan ei aikaa ehtinyt kulua kun lähdin helsinkiin tavastialle. tämä tapahtui joskus vähän ennen klo 20. tavastialle menin vähän 21 jälkeen. hetken aikaa meni, ennen kun pääsi sinne lava-tilaan. tapahtuman nimi oli siis house of love: magenta skycode, prologue, lovegrapes.

ensin soitti lovegrapes. lovegrapes on minulla ennestään täysin tuntematon akti, enkä niin kauheesti sinänsä tykännyt, paitsi tykkäsin kuitenkin koska livemusiikki on aivan mahtavaa. muutama todella hyväkin ralli tuli, mutta meinasin kuolla tylsään slovariin.

sitten oli prologuen vuoro. muutaman biisin olen bändiltä kuullut, soittivatpa nämä livenäkin. prologue on siis suomen keane/coldplay, aivan saatanan kovan setin vetivät mutta turhan lyhyeksi jäi :<

viimeiseksi soitti magenta skycode, jonka takia alunperin paikalle raahauduinkin. VOI JUMALAUTA PERSE REPESI kun tuli luvher oh hater. toistan, perse repesi. VITTU JOUDUIN KUUNTELEMAAN KOKO PALUUMATKAN AJAN KO. BIISIÄ LOOPILLA, KUN OLI NIIN SAATANAN KOVA. mukanani oli siis paluumatkaa varten otettu cd-soitin, keikkanautinnon maksimointia varten. ei vittu, perse kyl repes.

muutama vituttavakin asia sattui matkaan: bussikorttini ei näemmä suostu toimimaan niin kun pitäisi. matkalla helsinkiin bussikuski sai itse heilutella korttiani lukijalaitteen edessä, kun olin itse tehnyt tätä tarpeeksi. yllättäen se toimi sitten. tavastialla vitutti, kun "_kundit: ei saa ottaa laukkuja keikkasaliin". miksi? prologuen jälkeen sain nimittäin päähän, että voisi noutaa laukun jottei tarvitse jonottamisen takia myöhästyä viimeisestä bussista. en sitten saanut laukkua, mutta onneksi en myöhästynyt bussista siitä huolimatta. sitten alkoi taas sama homma bussikortin kanssa, onneksi joku avuas ihku neiti takanani neuvoi minua, joskin huomasi hetken päästä itsekin ettei kortti kunnolla toimi. kyllä se sitten rupesikin hetken päästä taas toimimaan ja sain maksettua.

sitten lisää intoiluja, täytyy nimittäin taas sanoa että HALUAN ASUNNON HELSINGIN KESKUSTASTA. helsingissä on kesäisin näemmä myös arkipäivinä NAITLAIFFII™. tämän oheella helsingin keskusta on muutenkin pirun siisti @ yö.

lopuksi todettakoon: clap clap clapclapclap. <3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.