IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Torstai 05.01.2006 07:16

tervehdys. viimeisen puolentoista viikon aikana en ole oikein ehtinyt salilla käydä, mutta onneksi sentään toissapäivänä ehdin. tarkoitus mennä seuraavan kerran viikonloppuna. perkeleen loma, ensinnäkin menee rytmi sekasin ja nyt on muutenkin hommia. tai "hommia", lähinnä analysointia. hehee.

onneksi kuitenkin tiistaina eksyin salille, oli todella, todella vapauttava fiilis sen jälkeen. täytyis saada vaan tässä taas treenit kulkemaan kunnolla, kun saatana heräileekin vasta joskus puoli neljältä-viideltä niin ihmekös ettei mikään onnistu.

ahh, olen tässä pari viimeistä yötä katsellut aishiteru ze babya. ihan ok anime, vaikka ei iskenyt enää samalla tavalla kuin ekalla katsomiskerralla. sama juttu kgne:n kanssa. ekalla kerralla iski todella.

käväisin tänään tapiolassa ja ja, tosiaan heräsin kolmelta. tänään keskustelimme ystäväiseni mr. martin aka ithirionin kanssa mm. yleisesti asunnon ostosta ja siitä arkisesta, jo jossain määrin traditionaalisesta puheenaiheesta, nimittäin tytöistä. tunnen itse henk. koht. olevani edelläkävijä näiden suhteen, nimittäin olenpa tässä huomannut että tässähän on kehittynyt ihan oma ensyklopediansa näille asioille uusine termeineen. mietin myös, että voisin myydä neloselle ohjelma-idean, joka tosin olisi aikas sillä silmällä-plagiointi. olisin todella hyvä nais-stylisti.

piti mennä nukkumaan jo pari tuntia sitten, mutta sen sijaan taidan mennä hakemaan näkkäriä. aivan pian, kunhan saan kirjoitettua tämän. viime yönä sain siis katsottua aishiteru ze babyn kokonaan. hommat sain lopetettua siinä seitsemän maissa. pesin hampaat & kävin kusella, sitten muistin että minulla on lipastossa sädetikkuja. jostain kumman syystä menin parvekkeelle polttelemaan sädetikkuja, ennen nukkumaanmenoa, @ n. klo 7.30. sädetikut on ihan kivoja.

en voi millään hillitä itseäni, joten on vuodattettava taas työstä. voi jumalauta, kun inhoan työnhakua. kohta, ellei nyt jo täytyisi mennä etsimään kesätöitä ja mitä minä teen? en tasan mitään. kesällä viimeistään vituttaa todella, todella ankarasti, kun rahaa ei tule mistään. tai tulee, mutta ei sitä nyt viitsi ns. turhuuksiin käyttää, paitsi jos se on täysin itsetienattua. kyllä, minulla on tämän suhteen moraali. muutenhan olen moraaliton. olen tässä myös puinut monia vaihtoehtoja tulevaisuuden suhteen. ostanko asunnon ennen 26v? menenkö sittenkin matkustelemaan lukion jälkeen? minne lukion jälkeen? käynkö lukion loppuun? kävi mielessä, että ajan säästämiseksi voisi käydä viimeisen lukiovuoden aikuislukiossa, mutta miksei sitten samantien mennä? voisin todnäk kirjoittaa jo 2007 keväällä, ehkä. tämän menon perusteella jos/kun kirjoitan, se tulee tapahtumaan @ 2008 syksy. =D

autokoulukin odottaa. voi jeesus. aivan aivan, unohdin kokonaan asepalveluksen, joka ihanasti sotkee pakkaa. pitäisikö sittenkin käydä lukio miten nyt käykin, lukion loppupuolella etsiä asuntoa ja muuttaa sinne, sitten asua ilmaiseksi siinä 13 kuukauden ajan, mikäli menen sivariin. vai meniskö armeijaan sittenkin, ei sillä niin väliä periaatteessa kun vuosi on kuitenkin pilalla. sivariin tosin kun menisi, voisi samalla opiskellakin. ehkäpä se on siinä mielessä parempi vaihtoehto. vai olisiko pitänyt mennä amikseen?

välillä vituttaa itseänikin, kun kaikki päätökset pohjautuu jotakuinkin rahaan. tai vähintään raha toimii jonkunasteisena vaikuttajana. nyt tosin loppuu metafysiikka-homoilu, kun alkaa itseäänkin vituttaa.

okei, nyt syömään ja sitten voisi mennä melkeinpä sänkyyn? perkele, tuli mieleen että olenkohan pelottava? en kai sentään liian? pitäisikö kasvattaa pitkät hiukset? pitäisikö värjätä kenties, taas? aika hyvin tämäkin colori on säilynyt kesästä. hmm.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.