IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:<Perjantai 06.01.2006 00:26

tervehdys. tänään jätin käyttämättä tilaisuuden hyväksi. tapauksesta johtuen olen hyvin paskat housuissa-tilanteessa ja jokseenkin vittuuntunut, mutta mennäänpä asiaan kohta.

heräsin kahdeltatoista, oikeastaan minut herätettiin kun oli lähdettävä helsinkiin. kuitenkin, pääsimme ystäväiseni mr. ithirionin kanssa lähtemaan vasta n. puoli kolme kun tuli säädettyä kaikenlaista. pyörin forumissa ja myöhemmin asematunnelissa ja kaisaniemessäkin. asematunnelista ei muuten uskois, että paikka sijaitsee tosiaan keskellä helsinkiä. jossain välissä mentiin kamuseni kanssa takaisin forumiin. jossain välissä myös söin muuten.

no voi jumalauta. nyt päästään asiaan. eli forumissa tuli kierrettyä kauppoja kunnes jossain välissä pysähdyin seisomaan. siinä kun seistiin, niin ohitseni käveli kolme tyttöä. pysähtyivät jotenkin oudosti keskelle ei mitään, katsoin ihmetellen. huomasin että yksi näistä vilkuili minua. hmm. siinä tuli ihan mieleen, että olisiko mahdollista, että se olisi huomannut olemassaoloni? siltä tosiaan näytti, kun seisoivat siinä ja tämä yksi katseli aina välillä. hymyilikin jopa. ok. tätä kesti parisen minuuttia. sitten päättivät lähteä kävelemään poiespäin, katselin tätä erästä ja huomasin kuinka tämä hymyili ja katseli vähän niin kuin sivusilmällä minua. tässä välissä iski välitön rushi ja moi-effekti oli havaittavissa. pian kuitenkin hävisivät näkyvistä, kun viisaasti menimme ystäväiseni pakottamana, osittain, s-markettiin hakemaan juomaa. tässä välissä tuli pahasti mieleen: http://kvantti.tky.fi/in/7.shtml

jumalauta sanon minä. sitten tajusin, että perkele PASKAT kukaan muuten vaan huvikseen (paitsi minä & ystäväiseni) pysähtyy keskelle käytävää tehdäkseen ei mitään. ei. vittu. ei todellakaan näin. ottakaa opiksenne.

tapauksen seurauksena, minun oli kehitettävä the ultimate tapa aloittaa keskustelu tuntemattoman kanssa. valitettavasti en voi paljastaa sitä teille, mutta tässä reseptillä jos ei saa keskustelua tuntemattomankin kanssa, niin eivät auta maammelaulu, jääkärimarssi ja finlandiahymni edes peräkkäin soitettuina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.