IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 13.12.2006 08:53

koska su-ma -yönä olin juuttunut katsomaan when harry met sally...:a, nukuin ruhtinaalliset kaksi tuntia ennen kuin lähdin töihin kymmeneksi. töissä oli kivaa, paitsi yrttihyllyn siivous oli paskaa. johtuen siitä, että edellisenä yönä olin saanut edellä mainitun hurjan määrän unta, nukahdin illalla OZin eli kylmän ringin jälkeen joskus yhdeltä.

seuraavan kerran heräsin tavallaan tänään, 16 tunnin päästä viideltä iltapäivällä, mikä oli paskaa. sikäli kun harvoin teen mitään uutta ja mullistavaa, herättyäni mietin mitä vittua tekisin tänään. tätä mietin aina puoli kahdeksaan asti, kunnes kävin suihkussa ja kaupassa, tosin turhaan koska mitään en ostanut. paitsi tölkin crowmooria.

tämän jälkeen menin ajelee ja ajeltuani jonkin aikaa sain päähän hakea pizzaa. kävin indianassa hakemassa superpizzan, se on kyllä paras pizza ikinä. tosin se kaipaa jalapenoja. safkaa odotellessa katselin turkkilaista motorolla v3i (eli se D&G-malli)-mainosta, mikä toimi sen hetken viihdykkeenä. menin kotiin safkaa ja dataa.

puoli kahdelta yöllä sain päähän lähteä ajelee. kävin kirkkonummella, mutta en jaksanut ajaa siellä kovinkaan kauan, kun siellä ei oikeasti ole mitään, paitsi pimeyttä. tosi pimeää siellä kyllä osaa olla. jouduin kääntymään takaisin viisykköselle helsinkiin päin. no, kun kaikki vakkaripaikat oli käyty läpi menin kotiin. yöajelu on muotia nyt, keväällä ja kesällä oli yöpyöräily.

njoo peti odottaa. luulenpa, ettei uusien kenkien ostamisesta tule mitään huomennakaan, sillä tuskinpa jaksan nousta aivan kahdeltatoista, niin kuin olin suunnitellut alunperin. pakko kokeilla kuitenkin, kyllä mä töihin jaksan nousta vaikka olis nukkunut kuinka vähän.

töistä puheenollen, saatanan vapaapäivät. taas kaksi vapaapäivää keskellä viikkoa. sitten on kolme päivää töitä taas torstaista lauantaihin ja aivan liian vähän työtunteja / viikko. ensi viikolla onneksi 37.5h, paitsi että mahtaa olla sählinkiä kun on jouluviikko tiedossa, puuh.

np. viola - kiss and break up

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.