IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Perjantai 15.12.2006 07:03

viime yönä olin taas elokuvien kimpussa. katsoin aki kaurismäen 'varjoja paratiisissä' ja 'jackass 2' kevennykseksi. koska näin tapahtui, menin nukkumaan joskus seittemältä, mutta onneksi ei tarvinnut herätä kovin aikaisin duuniin. duunissa oli taas kivaa, kuten yleensä. oli hauskaa olla vastuussa vihanneksista & jauhaa paskaa hp-tuttujen kanssa tauolla. täysmittaista nautintoa tosin varjosti eräs fakta: tänään/maanantaina saan viimeisen itseäni koskevan työvuorolistan (viikko 1). tämä harmittaa minua. olen jo niin tottunut kaikkeen.

koska muualle duunin jälkeen en kerennyt, heitin erään duunikaverin isolle omenalle, koska se oli matkanvarrella, ja kävin itse pienellä rundilla polttamassa bensaa kuunnellen j-postrockia. olisin kai sen himaankin voinut heittää, kun kuitenkin menin ajelee.. seuraavalla kerralla sitten, ehkä.

vannoin itselleni eilen, että menen tänään töiden jälkeen lenkille 'sytyttämään liekkiä', mutta olin liian väsynyt niinpä petin itseni taas. mutta ei hätää, pitää vain kuunnella manowaria riittävän paljon niin kyllä se siitä. ;)

tänä yönä katsoin taas aki kaurismäkeä. vuorossa oli 'tulitikkutehtaan tyttö'. jotenkin en tajua näiden elokuvien hienoutta. omasta mielestäni aika vähäeleisiä elokuvia molemmat. silti tavallaan pidin molemmista, ehkäpä ensimmäiseksi mainitusta enemmän. mutta jo riittää melankoliat, seuraavalla kerralla voisi katsoa jotain kevyempää stuffia!

huomenna saattaisi olla jopa hurjasti tekemistä. pitää herätä, mennä töihin ja sieltä helsinkiin semifinaliin katsomaan magenta skycodea ties kuinka monetta kertaa 5kk sisään.

ps. töissä on yksi tyttö.

np. manowar - fighting the world

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.