IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Keskiviikko 17.01.2007 13:36

luulin jo hetken kadottaneeni punaisen langan näin bloggailun kohdalla, mutta ei ehkä sittenkään. jostain syystä olen ollut kykenemätön entisaikojen vertaisiin vuodatuksiin.

tänään, hyvät lukijat, valvoin koko yön herättyäni n. @ 23. olen ollut tämän hassun vuorokausirytmin vankina n. 1,5 viikon ajan, siitä lähtien kun työt loppui. tänä yönä perehdyin vähän opiskeluasioihin - siis asiaan, johon olisi pitänyt tutustua perusteellisesti jo 2,5 vuotta sitten - ja totesin, että ei vittu mitä paskaa. minua kiinnostaisi kaksoistutkinto, mutta vaihtoehtoja on turhan vähän. siksipä kävin läpi myös helsingin ammatilliset oppilaitokset, tuloksetta. tähän asti olen pitänyt vaihtoehtoina audiovisuaalista- ja rakennuslinjaa. audiovisuaalisesta olisi tarjolla kaksoistutkinto, mutta raksasta ei. loput kaksoistutkinnon mahdollistavat linjat on sähkö- etc paskalinjat.

mutta joka tapauksessa, tieto lisää tuskaa. tutkittuani kaikkia mahdollisia linjoja, minusta alkoi tuntua että en ole valmis sitoutumaan mihinkään alaan vielä. tosin kaksoistutkinto olisi hyvä: vaikkei ala nappaisikaan, niin on kuitenkin yo-tutkinto. äsken tosin heräsi kysymys, että mitä sillä yo-tutkinnolla loppujen lopuksi tekee, kun se kattaa ai, en, yksi reaali/ruotsi (kai) ja ma. joo, onhan se yhtä pätevä kuin lukiosta saatu vastaava, mutta, hmm..

kolmen tunnin lukutuokion ja lukuisten "ei vittu..."-toteamusten jälkeen, totesin että lähdenpä ajelulle. tapahtui muuten vähän ennen ysiä, niinpä heitin samalla kaverin kouluun.

sitten ajelin hetken aikaa ja pysähdyin tapiolassa. meinasin käydä kysymässä töitä s-marketista, mutta ajattelin: "myöhemmin.." ja ostin kaksi paketillista nakkeja. sitten kävin isossa omenassa, päälimmäisenä ajatuksena käydä h&m:ssä katsomassa, josko vaihtaisin samettitakkini yhtä koko isompaan. en vaihtanut. olin jo menossa autolle, mutta pysähdyin. piti käydä alkossa. tuli vähän jännä fiilis: "kuka helvetti käy alkossa kymmeneltä aamulla?", ajattelin. mietin varmaan n. 15min mitä ottaisin ja päätin ottaa piña coladaa.

-> kotiin. puuh.

embrace - drawn from memory

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.