IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

=)Torstai 10.11.2005 07:19

he-he-heee.

tänään, kuten myös eilen, toissapäivänä... jne heräsin kolmen maissa. kylläpä tälläinen lomailu passaa. pitäis kyllä ryhdistäytyä ja kolmeen nukkumisen sijaan etsiä töitä. itse asiassa työtä on pitänyt mennä etsimään jo tässä melkein viikon ajan, mutta olen vain nukkunut kolmeen. tänään nukuin oikein pitkään, sillä menin nukkumaan kolmen maissa yöllä ja heräsin kolmelta.

no mutta, päivällä suunnittelin kovasti lähteväi salille, kuvittelin taas kuinka viihdoin saan viime kevään tapaisen otteen urheilemisestä, toistaiseksi en ole onnistunut ja entinen loistoni on suorastaan katoamaisillaan. vaan ei se mitään, pitää lataa soittimeen manowaria, ultima thulea ja running wildia ja lähteä salille. jos edes yhden viikon näin aluksi pystyisi pyhittämään urheilulle. perkele!

suunnitelmani muuttuivat pahasti, sillä aivan sinä hetkenä kun olin menossa pakkaamaan, päätti Ithirion kysyä ulos. hämmästys oli suuri, sillä en muista koska viimeksi näin päin olisi käynyt. merkillistä. joka tapauksessa, rento ulkoilu voitti salin tällä kertaa. käväisin tapiolassa. ei mitään kivaa, paitsi jean-paul gaultierin raitapaita-adonis eau de toilettea on pakko pistää aina kun kävelee edt-osaston ohi. huomasin myös, että päinvastoin kun alunperin luulin, gaultierin uusi edt ei tuoksukaan testosteronille. se osoittautui myös hyväksi parfyymiksi.

tapiolasta jatkettiin omenalle, josta löysin kivan oloisen talvitakin. itse asiassa kyseinen takki oli samalla myös sopivan kokoinen, toisin kuin stockan saman merkkiset & malliset takit, jotka ovat tosi-tosi äijille kokojensa puolesta.

kävin ihmettelemässä jyrsijöitä @ faunatar. jonain päivänä hommaan joko siperian maanoravan tai chinchillan, josta tulikin mieleen, että sitä töitä vois jo ruveta tuleen.

noin 22 maissa olin kotona. söin. siitä lähtien olen pelannut parisen aoeII:tc-matsia kaverini kans. tällä hetkellä kirjoitan pakollista updatea, sillä parin päivän tauko ei todellakaan ole hieno juttu. joka tapauksessa, kuuntelen ruotsalaista nationalistista paskaa viikinkirokki-aktia nimeltään ultima thule. kyllähän tämä mennee. onneksi en tajua sanoista paskaakaan.

=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.