IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

...Lauantai 12.11.2005 06:33

on taas yö, siis selvästi aika kirjoittaa blogia.

edellisenä yönä nukahdin sängylle, kone & musiikit jäi päälle, koska menin vain "lepäämään hetkeksi". kaveri, jonka kanssa käyn/kävin samaa koulua, herätti joskus 11 maissa soitollaan ja kertoi kuinka itsekään ei ole jaksanut käydä lukiossa pariin viikkoon. muuta en keskustelusta muista, sillä olin puolinukuksissa keskustelun aikana. keskustelun päätteeksi jatkoin unia ja taisin herätä ikävästi puoli kolmelta. kaikki ei suinkaan ollut siitäkään huolimatta huonosti, ulkona nimittäin paistoi aurinko. se tosin on paskaa, kun aurinko laskee niin aikasin.

päivällä painin kovasti ongelman kanssa, lähteäkö salille vaiko ei. ei salille meno ole mitenkään vastenmielistä, päin vastoin ko. paikka on itse asiassa erittäin mukava kaikin puolin. loppujen lopuksi sain itseni lähtemään salille, mikä olikin mukava päätös. noin 21 maissa olin taas kotona. söin ja menin ulos parin neidin kanssa n. tunniksi. tämän jälkeen kun palasin kotiin, seurasi kaikenlainen puuhastelu mm. hiusten värjääminen, suihku ja ruokailu. kun sain ko. asiat hoidettua, pääsin viihdoin pelaamaan matsin verran aoeII:tc:ia ystäväiseni kanssa. nyt näyttäisi pahasti siltä, että tekeminen on kokonaan loppunut, nimittäin kovin tylsää on.

en voi kyllä sanoa, etteikö tämä lomailu olis tullu tarpeeseen. töitä olisi kyllä nastaa saada. työ... onhan tämä lomailu tietysti kivaa, mutta tästä ei oikein saa rahaa. tästä tulikin mieleen, että kovasti odottelenkin jo keväistä kirjettä tasavallan presidentiltä. sen lisäksi pitäisi se ajokorttikin mennä ajelemaan jossain välissä.

tällä hetkellä kuuntelen varmaan viidettä kertaa putkeen wojciech - kylmäkäynnistys. on muuten suorastaan ihku kertsi tuossa.

tässä samalla kun kirjoitan tätä, keksittiin ystäväiseni kanssa suorastaan nerokas sanaleikki. tarkoituksena on nimitellä toisiamme erilaisilla sanoilla, kunhan sanan alussa ovat kirjaimet P, I ja G. nerokasta suorastaan.

tänään olis pakko ylittää ittensä ja herätä joskus kahdeltatoista. toivottavasti onnistun, nimittäin olisi ikävä nukkua taas kolmeen :E

jospa vaihtaisi wojciechin levyn the beach boysin vastaavaan...

wojciech - halipuut

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.