IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

the day afterSunnuntai 19.11.2006 16:04

Ei ollu kumma kyllä krapula kun heräsin.

Kuuntelin puhelimesta kun olin nauhoittanut eilisiä puheluita. Selittelin eilen jotain hämärää muumiläppää kaverille puhelimessa. Koitin vissiin kysellä siltä onko sillä sitä isoa vihreää smaragdia kun olin mitä luultavimmin muumien taikuri siinä tilanteessa.

Kämppis-tupe sekoili myös aika huolella. Pankki automaatilla hihitteli itsekseen että "FBI EI ETSI MUA! HAMAS EI ETSI MUA" .. ihan hyvä hänelle jos ei etsi.

No eniveis. Olin gigglingissä vaikka lupasin itselleni etten sinne menisi. Seuran pikkujoulujen (joissa en ollut) jatkot oli myös siellä. Rokkasin kummisetäni lisäksi myös mestarini kanssa. Jossain vaiheessa huomasin että tanssilattia ei ole tarpeeksi suuri minulle niin päätin kiivetä lavalle rokkaamaan. Ihan jees oli. Tuli rokattua aika tunteella koska jalat on ihan maitohapoilla ja kengät vieläkin tulessa. Joku muija alko sitten ahdisteleen meikää siellä niin piti tulla pois ja lähteä känkylle.

Ninwessä jonot yletti ulko-ovelle ja maxiin en uskaltanut edes kurkistaa sisälle. Päätin sitten vetää shangai noonit ja kävin hakeen Don Juanista ruuat (vai mikä sen nimi oli). Kämpillä rupesin sitten tilittään kaverille messengerissä jotaki legendaa.. tässä valitut palat


"vittu Miekä oli päissään .DD ei paljo muuta
tikkasin vähän vitru valgeeta ja kaljaa hyvtät setit tukli otettua.
menin site jostain systä kigliniin asiellä soitti diskolivenä.
cittu se on paska pänki"

"vois mennä nukkuu kunhan lytäs ekä puhelimen laturis
lautirn
VIOTTIu
luovutnan ja sill sä sipuli
hyvää yötä aku"

että siinäpä se. Nyt syön pyttipannua ja pohdiskelen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.