IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

viina löysi kostamaanSunnuntai 19.11.2006 19:14

Menin puhumaan paskaa kun ajattelin ettei viina kosta.
Kostihan se perkele. Nyt on taas semmonen olo että ois kääpiöitä louhimassa kultaa meikän päässä ja yks niistä munapäistä on ottanut semmosen kunnon katujyrän messiin. EI helevetti.

Ja jos ei siinä ois tarpeeksi niin mahassa tuntuu siltä kuin siellä ois joku mustekala joka koittaa väkisellä päästä pois. Ihan sama kummasta päästä. Siitä ei sen enempää.

Perkele pitäs lähteä tässä 45min sisään lompsimaan tuonne bussipysäkille ja sieltä sitten eskelisen vitun lomakyydeillä takaisin pohjoiseen kotiin. Nyt kyllä tuntuu siltä että ois saattanut se 6kk olla enempi se meikän juttu.

Voi helevetti että ihminen on heikko ja paska (meikä tässä tapauksessa)

Lupasin perjantaina itselleni että viikonloppuna ei juopotella, mennä gigglingiin eikä missään nimessä kiivetä sinne lavalle. Eihän noista mikään pitänyt.

Fiilistelen vielä emo-meiningeissä take thatin tahtiin ennen hurjaa muodonmuutosta kusipää-artuksi joka ei tee muutaku tappaa ja huutaa. Toisaalta meikällä on vieläki vapautukset päällä johtuen meikän paskasta selästä (josta olen tilittänyt jo ihan tarpeeksi).

Tiistaina pitäis olla veksissä jossakin kontrollissa ja ens viikonloppuna oulussa CP-kuvauksissa tai joissakin. Meikä ei ole lääkäri niin mistäpä minä noista tietäisin.

Tosiaan sisko (erikoissairaanhoitaja) sano meikälle että mun lääkitys on niin vahva että sitä yleensä annetaan vaan vuodelevossa oleville :DD hyvin oon silti pärjännyt. Eilen kuitenkin aamulla ennustin että meikän lupaukset ei pidä noin niinku juomisen suhteen niin jätin suosilla napit syömättä. Muutoin olisin varmaan herännyt a) jonku rekan kyydistä puolesta välistä norjaan tai b) ojasta ilman kenkiä housut väärinpäin jalasta (kuten yleensä)

Hengissä olen ja voin hyvin jos tätä Krapulaa ei sitten oteta huomioon.

Eräs asia vielä. Krapulassa ei kannata kattoa mitään jännitysleffoja tai muita vastaavia. Muutenki sydän hakkaa ihan perseesti. Siinäkun vielä säikähtää niin kohta on 21v papalla taas slaagi päällä ja nitroja pitäs saada.

+ tyttö, se yksin kotona on paska leffa. Jaksoin katsoa sitä vaan siihen kohtaan missä se pentu nakkas joe pesciä tiiliskivellä päähän. Se jaksaa aina naurattaa. Olen sairas ihminen.

täältä tähän. Ilmoitti Oppilaskorpraali Vahera

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.