IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

tämäkin vieläTiistai 06.02.2007 21:02

Tuo yks munapää kävi viemässä meikältä hiiren tästä läppäriltä että voi pelata paremmin jotaki peliä missä pitää ollu joku papa Louie ja paistella pizzoja. Ei tuossa edes tarvi hiirtä pelaamiseen, joku super mario wannabe salamilla ja muilla lisukkeilla.

Läppärin tämä hiiripatentti on kyllä ihan perseestä. Nykyteknologian kauhein asia. Joku tuommonen kosketuspinta mitä pitäis hivellä kuten naista, että kursori liikkuis. Meikällä tuo toimii niin että tuo kursori vaan vedättää itsekseen pitkin näyttöä. Pitää käyttää kahta sormea. Toisella liikuttaa ja toisella pitää tuon kursorin paikallaan. Vaarallisinta tässä on se, että tämä läppäri on niin kevyt että sen vois viskata vaikka vasemmalla kädellä tuonne hankeen jäähylle. Isä tykkäis.

Mutta eniveis. Mittasin kuumeen ja kuumetta ei ollut. Huomiseen vois vielä tsillailla ja olla kertomatta kenellekkään etten oo enää kipeä niin ei palvelukaan huonontuisi. Meikä huomas myös että siskonpojalla on täällä kuvat. Se poseeraa niissä joidenki ikäistensä tsiksien kanssa. Ei ole kyllä enoonsa tullut yhtään. Tuossa iässä meikä ei tiennyt tytöistä muuta kuin, että ne kustessa suhisee ja niitä ei kiinnosta pelata pleikkarilla about mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.