IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

aeehPerjantai 09.02.2007 18:21

Aamulla heräsin ihan oikeaan aikaan. Hetki meni pohdiskellessa kun olin saanut yöllä jotain epämääräisiä viestejä. Niistä ei sen enempää.

Meikää rupes vituttaan tämä meidän kämpän lievä sekasorto. Meikästä se oli lievä mutta joku normaali ihminen ois tietty voinu kuvitella että täällä ois juotu 2 viikkoa putkeen ja painittu välillä. Olohuoneessa oli vieläki ne tupen synttäreiltä jääneet tyhjät pullot ja yks viinilasi johon viinit oli homehtunu. Ei meikä tienny että niin voi edes käydä?

Mutta eniveis. Luin Taukin päiväkirjaa. Taukilla menee joka päivä 100-0 ja se on meikästä ihan oikea meininki. Tupe yllätti meikät tiskaamasta. Säikähdin niin että meinas tulla kusi housuun. Se kävi täällä pari tuntia pyörimässä ja palautti yhdet kalsarit mitkä se oli meikältä pölliny joskus aikasemmin tässä elämässä. Aika velikulta.

Meikällä on kurkku ihan hullun käheä. Oon taas melko varma että joku on kaatanut meikälle lasimurskaa kurkkuun kun oon nukkunut. Se saattaa olla se alakerran kyyläpappa. Sillä on ollu aina jotain meitä vastaan. Yhteänä päivänä se tuolla pihalla kysy meiltä että onko meillä ollu siellä asunnolla ketään naisia johon vastattiin että "joo välistä" se sitten siihen että niin että ette oo kuitenkaan mikään pariskunta.

Jos meikä ois miehen kanssa niin kyllä sen täytyis olla tupea rikkaampi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.