IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

saatana!Lauantai 10.02.2007 19:36

Meikä teki itelle tänään lupauksen etten kirjoittais mitään koko päiväkirjaan kun tupen tyttöystävä ei oo suostunu liittyyn meikän fanclubiin. Lupaus piti ihan hyvin vaikka oliki hyviä juttuja kerrottavana eiliseltä, kunnes..

Kävin vittu kaupassa ostamassa kokista ja sipsiä kun tuntu siltä että vois hemmotella itseä. Siellä oli sitten semmonen 300kg eukko hemmotellun pentunsa kanssa. Tuossa ois jo ihan tarpeeksi vitutuksen nostattajaa monille vaan ei minulle, itsehillintäni on kuitenkin samuraiden luokkaa.
Mutta joo. Se sen eukon lapsi oli aika massiivinen itsekkin ja iältää varmaan jotain 15-17v luokkaa eli melkein täysikasvuisesta mammutista oli kyse.

Pahinta siinä eukossa oli se kun se työnteli sitä kärryään kokoajan meikän eteen ja parkkeeras sen vähän väliä keskelle käytäviä hidastaen liikennettä. Mutta kaikki tuo oli vielä pientä verrattaen siihen tosiasiaan, että se lässytti. Meikän mielestä on ihan ok jos joku 4v söpö lapsi lässyttää, se on hyväksyttävää, mutta jos sitten kyseessä on joku tuommonen suht iso penikka, joka on vielä kaiken lisäksi vitun ärsyttävä, huonokäytöksinen ja ruma. Saatanan saatana. Meikällä teki mieli oikeasti hakata se tyttö sinne jäätelöaltaaseen.

Elikkä. Muistakaa lapset kaupassa ollessanne, että siellä on muitakin ihmisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.