IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

__&Keskiviikko 04.04.2007 15:29

Jeh. Heräsin tänään varttia vaille seittämän kun piti lähteä asunnolta hakemaan jotaki papereita ja meidän isä pihinä äijjänä ajoitti kaikki muut pakolliset ajelut sille samalle reissulle. Olin siis oman ajanlaskuni mukaan keskiyöllä hereillä. Samapa tuo.

Ajettiin tuiraan jossa kävin herättämässä tupen (joka haisi paskalta ja väitti että se on vaan axea, vaikka oikeasti se oli paska mikä haisi) ja syömässä jugurttia. Tupe oli siirtäny olohuoneen pöydän syrjään ja nostellu siellä puntteja. meikä sitten itekki lämpimikseni teki jotain voimaliikkeitä ja tunsin itseni vitun vahvaksi, vaikka todellisuudessa tangossa oli ehkä 10kg painoa, mutta se nyt on ihan sivuseikka.

Tuirasta ajettiin takasi tänne hoodeille ja haettiin artturi siskolta hoitoon. Täällä se sitten vekslas muniensa kanssa ja huuteli "ENO KATO! ISO KIIKKI!" meikällä tuli melkein tippa silmään. Artturi on hyvä poika, melkein niinku enonsa. Meikähän ei tosiaan pentuna pitäny housuja juuri koskaan jalassa ja aina olin leuhottamassa vehkeilläni.

Mutta niin, tässä sitten käytiin isän kanssa kaatamassa joku puu. Ois pitäny vissiin kanniskella niitä palasia jonnekki, mutta ajattelin että mitä sitä itteä turhaan rasittamaan. Ihan hyvää hyötyliikuntaa tuolle kakellekki, mitä se nyt on kohta 70v puolella, nuorekas kettu siis.

Meikä ei nyt keksi mitään muuta tähän kerrottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.