IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

avautuminenLauantai 07.04.2007 23:15

Karpolla on aina asiaa, meikä ei ymmärrä miten se jaksaa jauhaa samaa paskaa vuodesta toiseen. Vitun ärsyttävä äijä meikästä muutenki. Televisiossa pyörii joku teurastettu karhu päässä jakamassa ihmisille joilla menee paskasti, jotaki kinkkuja ja kahvipaketteja. Vittu niinku se mitään auttais kun talo on palanut ja vaimo tappanu lapset ja varastanu auton "ota tuosta kinkkua niin tulee parempi mieli.
Se mikä vituttaa vielä enemmän on joka joulu ne "arvaa kuka on joulupukkina ja voita heijastin ja muuta paskaa". Ketään ei oikeasti edes kiinnosta kuka siellä parran alla on kun se on kuitenki joku suomalainen tusinajulkkis mitä täälläki on liikaa.

Susanna Kuronen vai mikä se on vituttaa kanssa. Luin iltalehdestä että aikoo muuttaa sukunimensä ruususeksi. Tyypillä oli jotaki juttua Matti Vanhasen kanssa ja heti luulee olevansa joku seuraava Monica Lewinsky. Meikällä ei meinaa oikeasti nyt veri kiertää kun on niin hirveä vitutus päällä.

Meikää vituttaa myös kaikki vitun vip.fashion.oon.kaunis -yhteisöt ja niiden perustajat. Pääosassa niidenki perustajat on jotaki 17v pk-seutulaisia fruittareita jotka luulee olevansa niin vitun ihania ja muita parempia, kun niillä on jotku luis vuittonin huivikkeet, kaulukset pystyssä ja revityt farkut. Toivottavasti saatte syövän tai sytytte palamaan.

Sitten meikää vituttaa kans semmoset 13-17v pennut jotka luulee että niiden "IRG-GALLERIA-STATUS" nousee siitä kun ne käy vittuilemassa wemmuille yms. muille tämmösille tyypeille. Niistäki about 95% näyttää siltä kun niiden naama ois syttyny palamaan ja ne ois koittaneet sammuttaa sitä sorkkaraudalla ja ruuvimeisselillä. Vittu ei oo paljon vara kommentoida. Tulis sota ja tappais tuommoset nilkit.

Mikään muu meikää ei tällä hetkellä vituta. Jos noita asioita ei ois niin kaikki ois jees.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.