IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

jeiLauantai 14.04.2007 21:30

UUSIA KOKEMUKSIA :D

Meikä oli selvinpäissään baarissa. Huomas heti kaikkia uusia juttuja / pointteja mihin ei oo aiemmin kiinnittänyt huomiota.

mm. Ihmiset on vitun rumia. Ja tämä on fakta. Kaikki oli ihan vitun rumia eilen. Ikään ja sukupuoleen katsomatta ja ketään syrjimättä. Ja jos siinä ei ollut tarpeeksi niin kaikki oli myös vitun ärsyttäviä, eikä kukaan osannut artikuloida selkeästi. Keskustelut olivat korkeintaan semmosia kehitys(vamma)keskusteluja esim. "mitä äijä" "eikai tässä" "hyvä perse?" "eikai tässä" "pakko mennä hakeen VELEKOJA!, moro" "moro" ja sitten sama ravi alko alusta jonku toisen kanssa.

Sitten jotku semmoset asiat mitkä vituttaa päissäänki vituttaa selvinpäin vielä 10x enemmän. Ensinnäkin, urpoille tiedoksi. AXE haisee ihan vitun paskalta, oli se sitten AXE vitun gentleman hustleria tai AXE kehitysmaata. Ne haisee kaikki ihan vehkeeltä. Meikä ei tajua mikä vitun vamma kaikilla lippatukilla on kun ne kuvittelee että jos ne laittaa jotain vitun axe kyynelkaasua kainaloon pullon poikineen niin ne saa naisia niin paljon kun jaksavat kantaa. EI PIDÄ PAIKKAANSA. Aiheuta mitään muuta kuin oksennusreaktiota ja kirveleviä silmiä. Vittu että olin tukehtua. Uskaltanut savuketta sytyttää kun pelotti että räjähtää ilmaan koko rakennus. Toisaalta itseä ei ois haitannu yhtään, mutta valtterilta ois menny työpaikka :/

Ja niin. Jos tuosta hajustehommasta päästäs eteneen seuraavaan pointtiin. Kun itse on selvinpäin niin huomaa että ihmiset on baareissa ihan vitun päissään :D ja vitun noloja :D teki mieli sanoa yhdelle sankarille, että tuu alas sieltä näytät ihan pelleltä (kun se heilu jossain korokkeella) sitten tuli semmonen välähdys, että voi jeesusten perse. Meikähän on aina ite pikkupäissään joka ikisellä korokkeella tanssimassa mihin vaan pääsen kiipeämään, ilman suurempia ongelmia. Oli se sitten ikkunalauta, baaritiski tai jonku kääpiön selkä. Vois tehdä jonku semmosen sopimuksen itsensä kanssa ettei tanssi enää koskaan. Humalassa sitä kuvittelee olevansa joku Justin Timberlake ja Michael Jackson, mutta valitettavasti totuus on toisenlainen.

Sitten niin. Riidankylväjät yms. runkkarit. En tiedä edes mistä aloittaa. Vois taas vedota siihen vanhaan loruun. Ois rentoa jos ihmiset käyttäytyis ihmisiksi. Egoilu pilaa kaiken. Joku semmonenki asia, että kuka oli jossaki baaritiskillä ensimmäisenä ja kuka saa nopeiten oluen. Niin onko se nyt semmonen asia mistä kannattaa kähistä niin että veri lentää ja roiskuu, tai joku että kuka löi temeä tarhassa lapiolla ja pölli turtlesit. "VITTU tuo on se jätkä joka sillon 13v sitten kesäleirillä haukku mua" "annetaan sille porukalla mönttiä". Yleensä vielä käy niin, että kähinän jälkeen poket laittaa molemmat pihalle jatkamaan myllyä. En sitten tiedä onko siinäkään mitään järkeä, vaan samapa tuo.

Waldo#blogcomments

Valtteri sanoki aika hyvin tuossa omassa tilityksessään ne meikän muut pointit, joten turha tehdä tästä enää yhtään pitempää. LOPPU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.