IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

saatanaTorstai 03.05.2007 00:20

Kummasti katoaa kamat kun selkänsä kääntää!

Tulin kämpiltä kotia asumaan kun pitää vähän tulla katkaisuhoitoon ja viinapirua karkuun. Vappu meni enemmän ja vähemmän päissään. Meikää vietiin niinku lasta pulkassa (paitsi että olin vielä lisäksi päissään) eilen oli morkkis ja liskot. Tuntu siltä että hikoili jotain lentokonebensiiniä ja muutenki olo oli niin hutera, että tuntu kuin ois korteista tehty koko äijjä. Nyt isä kävi tuossa leuhottamassa kuinka kova se on saunomaan. :D Aivan sama. Ukko ottaa aina semmoset käärmelöylyt että pitää luoda uutta nahkaa sitten saunareissun jälkeen pari päivää...

Mutta takaisin siihen aiheeseen, niin. Meikä tuli tänne kotia niin siskonpoika oli kääntänyt meikän kuulokkeet, jotain muuta kamaa ja sitten sen vitun nettiboksin siis mistä kaikki ne piuhat lähtee. Mitä vittua se jätkä kuvittelee :D että se on se INTERNETTI. Meikä oikeasti pelkää että se ukkeli kuvittelee että kun se otti sen laatikon niin se voi surffata missä se haluaa kun sillä on se hubi mukana.. tai sitten se vei sen vaan vittuillakseen ja näyttääkseen että se ei arvosta mua, ainoaa enoaan. Aivan sama, onneksi Meidän isä on tyyliin varautunut ydinsotaa vastaan ja sillä oli toinen tuommonen. En tiedä miksi, tai mistä, pääasia että sellainen löyty ja meikä pääsi tänne tilittään.

Ei ollu oikeastaan muuta asiaa paitsi, että mikä Susan Kurosta vaivaa :D eukko on niinku joku epäkuollut ja sitten joissain hymyssä tyyliin tisit ja pilut esillä. Meikällä meni varmaan seksihalut koko loppuelämäksi, mikä on toisaalta ihan hyvä.

Yliarvostettua ja hollywoodin pilaamaa koko paska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.