IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

pittääpä kysyä onko mahollistaSunnuntai 13.05.2007 15:59

jeh.

Olin eilen hommissa koko päivän semmonen työmiesliivi päällä kattomassa jotaki lippuja, että onko mahollista päästä sisään, monilla oli, itseasiassa ihan kaikilla. Sitten tultiin tänne kämpille ja oli olutta niin piti ottaa työpäivälle kunniakas loppu. Join mm. olutta ja nyrkkeiltiin säkkisen matiaksen kanssa ja osu pää oveen ku otin nyrkistä reboundia. Sepä se.

Sitten käytiin kapakin puolella ja siellä oli yks herttainen 140cm eukko joka oli päissään ja jonka toinen rinta roikku melkeen paidan ulkopuolella, nättiä. Sitten otettiin muutamat mieheen ja illan teemana oli, että "pitääpä kysyä onko mahollista" tai tuttavallisemmin "onko mahollista", ei ollut kyllä mahdollista koko iltana mikään.

Baarin jälkeen meikä kävi kebabilla ja sitten tulin vielä morottaan baarin eteen yhtä kaveria kun eräs tummempi äijjä huusi toiselle tummemmalle äijjälle että "jou jou what's up!" kun siitä sitten joku seko-eukko skitsahti ja tuli huutamaan sille mustalle miehelle että, "ÄLÄ HUUDA MULLE ETTÄ JOUJOU ÄLÄ HUUDA! MUA Lyötiin baarissa turpaan! oon kickboxingin suomenmestari! älä huuda mulle, että jou jou". Sitten se musta mies kysy multa, että oonko lyönyt sitä eukko turpaan johon totesin että "ehä, mutta jos sitä joku on tirponut niin varmaan ihan syystä". Se musta äijä sitten lollas siinä jotaki ja näytti että peace. Lähdin sitten kämpille ja pistin nukkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.