IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

PenispumputMaanantai 19.11.2007 22:49

Penispumppuja kutsutaan yleisesti myös peniksenkehittimiksi, mikä on sinänsä harhaanjohtava nimi. Peniksenkehitin ei kehitä penistä isommaksi vaikka kuinka haluaisi uskoa toisin. Ainoa keino pidennykseen on pidennysleikkaus, joka kuitenkin on keinona äärimmäinen. Penispumpusta voi silti olla yhdyntäkohtaista hyötyä. Kehitin voi kasvattaa penistä hetkellisesti, mutta lähinnä kysymys on peniksen paisumisesta. Pysyvää peniksen kasvua ei ole mahdollista saavuttaa. On myös hyvä muistaa, että käytännössä peniksen koolla ei ole yleensä suurtakaan merkitystä kykyyn tyydyttää partneri. Peniksen toimivuus ja partnerin huomaavainen huomioiminen hyväilyin takaa nautinnon.

Kuten jo aiemminkin on mainittu, miehen siittimen jäykistymisen ja paisumisen aiheuttaa verentungos. Hyvällä verenkierrolla on siis tärkeä osuus siittimen erektioon saattamiseen. Peniksenkehitin on laite, jonka avulla parannetaan ja vilkastutetaan verenkiertoa peniksen verisuonissa. Tällöin erektioherkkyys paranee ja erektioaika saattaa pidentyä. Pumpusta on hyötyä erityisesti silloin, kun verenkierto peniksessä on huonontunut ja potenssi heikentynyt.

Peniksen kehittimiä on saatavana käsikäyttöisinä tai mekaanisesti toimivina. Laite koostuu sylinteristä, johon penis asetetaan, ja pumppuosasta, jonka avulla sylinteriin saadaan alipaine. Itse sylinteri voi olla lasia tai muovia. Pumppuosassa on joko reikä, säädettävä venttiili tai mekaaninen kahva, joiden avulla sylinterin sisälle syntynyttä alipainetta säädellään. Tällaista ns. tyhjiöpumppua käytettäessä veri virtaa paisuvaiskudoksiin aiheuttaen erektion.

Pumppua käytettäessä on hyvä ja toimivaa käyttää myös penisrengasta. Se laitetaan paikalleen joko heti aloitettaessa tai sitten, kun erektio on saavutettu pumpun avulla. Näin veren takaisinvirtaus voidaan estää, jolloin erektio saattaa olla vieläkin kovempi ja pitkäkestoisempi.Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.