IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Miesten itsetyydytysvälineetTiistai 20.11.2007 22:09

Keinovaginat ja -anukset on tarkoitettu miesten itsetyydytysvälineiksi. Erilaisia malli- ja materiaalivaihtoehtoja on todella paljon. Osassa on mukana myös moottori, jonka aiheuttama tärinä lisää nautintoa.

Ns. realistiset keinovaginat ovat selkeästi aidon vaginan näköisiä, niissä voi olla mukana
myös karvoitusta ja anaaliseksimahdollisuus. Niissä on osa reisiä ja pakaroita. Pelkistetyt keinovaginaversiot ovat selkeämmin yksinkertaisen näköisiä, usein pieniä ja niissä on mukana vain häpyhuulet ja emättimen aukko tai pelkkä anus. Laitteen ulkoinen olemus ei aina ratkaise sen nautinnontuottamiskykyä. Jokainen keinovaginamalli on puristavilta kohdiltaan erilainen ja jokainen mies taas omalta osaltaan arvostaa tiettyjä puristuskohtia. Siksi jollekin toiselle käteen sopiva väline ei tunnukaan toisen mielestä hyvältä. Samoin materiaalit voivat tuntua aivan erilaisilta eri ihmisten iholle, joten omakohtaista kokeilua ei korvaa mikään.

Yhdynnän lisäksi suosittu tyydyttämiskeino on peniksen hyväily ja tyydyttäminen suulla orgasmiin asti. Myös tähän on kehitetty itsetyydytysvälineitä. Ne voivat olla hyvinkin pieniä ja yksinkertaisia, mutta kuitenkin hyvin toimivia hyytelömäisiä tai silikonimaisia, suuta jäljitteleviä välineitä, joiden sisällä oleva uritus antaa aitoa suuta jäljittelevän tunteen. Puristavuus näissä uusissa materiaaleissa on saatu lähes ideaaliksi. Itsetyydytysvälineitä käytettäessä kannattaa aina käyttää myös liukuvoidetta, sillä välineistä puuttuu luonnollinen kosteus.

Saatavilla on myös miehen itsetyydytykseen tarkoitettuja kokovartalonukkeja, joiden valmistusmateriaali ja ulkoinen olemus vaihtelevat huomattavasti laadun ja hintatason mukaan. Edullisimmat ovat klassisia "pumpattavia barbaroita" ja arvokkaimmat täsmälleen eroottisten tähtien mukaan valettuja näköispainoksia. Niiden luonnollista kokoa oleva silikonirunko voi painaa jopa viitisenkymmentä kiloa!

Halvemmissakin versioissa voi olla mukana moottoreita tai vaikkapa vesitäytteisiä osia nautintoa lisäämässä. Lähes kaikissa on esikuviensa mukaisesti käytettävissä kolme aukkoa. Niin elävä nukke ei kuitenkaan ole, että se kiihottuisi ja kostuisi, joten liukuvoiteen käyttö on välttämättömyys!

Erityisesti miesten itsetyydytysvälineiden kohdalla välineiden tuotekehittely on ollut huimaa. Kehittely on tuonut mukanaan uusia materiaaleja, jotka ovat paitsi pehmeitä, myös miellyttävästi puristavia, eikä moottorikaan enää ole välttämätön.

Miesten itsetyydytysvälineitä valittaessa on hyvä muistaa, että tuote on pestävä käytön jälkeen. Siksi malliksi ei mielellään kannata valita ns. umpipussia, vaan malli, joka on helposti puhdistettavissa. Näin vältytään epäpuhtauksilta ja tulehduksilta. Suositeltavin malli on sisäpuolelta nystyröity ns. tyydytystunneli, joka on molemmista päistään avoin, joustava ja käännettävissä pesua varten.Lähde: Suuri Seksivälineopas - Sin City

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.