IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä


Dos Airline

Kaikki työntävät yhdessä lentokoneen ilmaan. Kun kone saadaan liitoon, kaikki hyppäävät kyytiin ja antavat koneen liidellä, kunnes se taas osuu maahan. Sitten kaikki taas työntävät, hyppäävät kyytiin kerta toisensa jälkeen.

Mac Airways

Jokaikinen lentoemäntä, kapteeni, lastaaja ja lipunmyyjä käyttäytyy samalla tavalla, puhuu samalla tavalla, ja on ihan samannäköinen kuin kaikki muutkin. Ja aina kun haluat kysyä jotain, he kertovat sinulle, että sinun ei tarvitse tietää, sinä et itse asiassa haluakaan tietää ja sitä paitsi kaikki tehdään sinun puolestasi ilman, että sinun pitäisikään tietää, joten pidä sinä vain pääsi kiinni.

Windows Airline

Terminaali näyttää tosi hienolta ja värikkäältä, henkilökunta on erittäin ystävällistä ja koneeseen pääsy uskomattoman helppoa. Ja sujuvan lentoonlähdön jälkeen kone sitten räjähtää tuhannen päreiksi ilman minkäänlaista varoitusta.

Fly NT

Kaikki marssivat yhtä jalka kiitoradalle, sanovat yhdessä salasanan ja muodostavat lentokoneen näköisen kuvion. Sitten kaikki istuutuvat päästelemään suhisevia ääniä - ihan niin kuin lennettäisiin.

Unix Airline

Kaikki tuovat yhden palasen lentokonetta mukanaan kentälle. Sitten kaikki menevät kiitoradalle ja alkavat pala palalta koota konetta, kinastellen jatkuvasti siitä, minkälaista lentokonetta tässä ollaan oikein rakentamassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.