IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa 1/ Se kuuluisa eka kertaMaanantai 28.01.2008 09:22

Neitsyyteni menetin normaalin kaavan mukaan joskus neljäntoista vanhana. Tietenkin ensimmäisenä meidän luokalta. Siitähän meidän luokan pojat innostuivat valtavasti. Olin jo silloin herkkupakkaus. Rintsikkani aukaistiin aina sopivan tilaisuuden tullen. Muut tytöt häpeilivät muotojaan, mutta minä en.

Mutta siihen neitsyyden menettämiseen. Olimme parhaan kaverini kanssa luokkabileissä. Omppupomppua oli varattuna meille kummallekin pullolliset. Siihen aikaan alkoholia kului enemmän kuin ikinä olisin vanhemmille uskaltanut tunnustaa. Viinapäätä minulla oli enemmän kuin useimmilla pojilla. Senpä vuoksi monet pitivät minua aika äijänä, rinnoistani huolimatta.

Sain oman viinipulloni tyhjennettyä vähän liiankin nopeasti, joten aloin kärkkyä lisää juotavaa muilta läsnäolijoilta. Siinä sitten join vodkaa, kaljaa ja siideriä viinin ohella. Eikä tietenkään tuntunut missään. Paitsi vähän ajan päästä, jolloin minut valtasi halu päästä eroon neitsyydestäni.

Tuumasta toimeen aloin etsiä sopivan oloista partneria. Eihän sillä niin väliä, kenelle sen menettäisin, tuumasin. Sopiva kohde löytyikin aika nopeasti. Useimmat kundit olivat jo katselleet illan aikana minua sillä silmällä. Ja flirttailun mestarina sain houkuteltua bileiden parhaimman näköisen kundin kanssani kylpyhuoneeseen.

Kundi tietysti ihmetteli, miksi juuri kylpyhuoneeseen, mutta ymmärsi kuitenkin sen olevan ainoa paikka, missä voi rauhassa olla kenenkään häiritsemättä.

Olimme kummatkin aika päissämme. Intohimo oli valloillaan. Tähän asti en ollut paljoa miesten jortikoita katsellut tai kokeillut. Tiesin kuitenkin, mikä on homman nimi. Sormileikkejä olin kyllä harrastanut yksin sekä kundien kanssa.

Yksin ollessa orgasmin saaminen ei tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia. Olenkin siitä harvinainen yksilö, että olen tyydyttänyt itseäni jo ala-asteikäisestä ymmärtämättä, mikä tuo valtava nautinto alavartalossani on.

Aloimme riisua toisiamme. Kundin kulli jökötti kohti taivasta osoittaen haluaan päästä purkautumaan. Kundi ihaili rintojani ja nuoleskeli ja hieroi niitä, ehkä turhankin rajusti. Kundi kertoi olleensa vain yhden tytön kanssa aikaisemmin. Pelkäsi kuulemma, että on minulle liian kokematon. Minulleko? Nieleskelin sanoja, joita yritin turhaan huohotukselta saada kuuluville.

En voinut paljastaa, etten ollut ikinä ennen ollut miehen kanssa sillai. Eikä sillä ollut mitään merkityskään. Kundi väitti, että olin todella märkä. Tietenkin olin, minähän halusin kullin sisääni. Halusin menettää neitsyyteni. Tietysti olisihan se ollut parempi "vakisuhteessa", mutta minä en halunnut vielä vakiintua. Halusin kerätä kokemuksia.

Jossain huohotuksen lomassa tajusin kysyä kumia. Sitähän ei meillä kummallakaan tietysti ollut, vaikka minä olin päivällä päättänyt, että tänään tapahtuu... Kundi alkoi etsiä kaapista isäntäväen kortsuvarastoja. Onneksemme löysimme paketillisen ja homma jatkui.

Jännitimme tilannetta valtavasti. Kundi ehkä enemmän. Vapisevin käsin kundi rullasi kortsun kullinsa päälle ja minä makasin lattialla selälläni valmiina vastaanottamaan sykkivää elintä. Ensimmäinen työntö sisääni ei tuntuntut kovin hyvältä, mutta vähän ajan päästä homma alkoi sujua.

Tottakai minua oli peloteltu, että eka kerta sattuu, mutta minä en tuntenut kuitenkaan mitään ihmeellisempää kipua. Huohotin ja kundi huohotti. Makasin kovalla kylpärin lattialla kundin työntäessä kullia sisääni. Pitkään hän ei työntöjä ehtinyt suorittaa, kun häneltä tuli. Kundi nytkähteli ja vääntelehti tuskaisen näköisesti. Melkein jo säikähdin, että mikä tuli.

Ei hätää, kundi sai soperrettua. Tuntuu todella hyvältä, otetaanko kohta uusiksi, kuulin kuiskauksen. Tietenkin halusin. En ollut saanut orgasmia, mutta en sitä eka kerralta odottanutkaan. Himot kyllä olivat valtavat. En kuitenkaan uskaltanut samalla hieroa klitoristani, vaikka tiesin sillä tavalla laukeavani. Jotenkin ajattelin, että kundin täytyy tietää, mitä tekee. Vielä vähemmän uskalsin kertoa, mitä haluaisin minulle tehtävän.

Samassa joku huusi nimeäni ja minä hätäännyin, että kysyjä tulee jo oven läpi. Katoamisemme oli huomattu. Puimme päällemme ja hiivimme uteliaiden katseiden eteen. Meistä varmaan näkyi, mitä oli tapahtunut.

Seuraavalla viikolla kuulin kundin kehuvan koulun käytävillä saaneensa elämänsä panon. Eikä minun tarvinnut enää olla huolissani vakipanon saamisesta. Tiesin silloin, että pillereiden hankinta olisi enemmän kuin ajankohtaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.