IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa 3: Liftaamalla saa kyytiäKeskiviikko 30.01.2008 18:05


Tulee tässä mieleeni yksi monista liftausreissuistani. Silloin sain monenlaista kyytiä. Olin kesälomamatkalla serkkuni luo. Vanhempani tietenkin antoivat matkarahaa, mutta päätin käyttää ne rahat viinanjuontiin ja lähteä liftaamaalla.

Sain kävellä pari kilometriä peukku pystyssä ennen kuin laukkuryssäksi itsensä esitellyt mies nappasi minut kyytiinsä. Ilahduin suunnattomasti, kun pääsin hänen kyytiinsä ja kuulin, että meillä oli melkein sama matka. Tarvitsisin vain hyvällä tuurilla enää pari kyytiä.

Mies alkoi kysellä ikääni ja tekemisiäni. Enkä häpeillyt yhtään valehdella olevani jo täysi-ikäinen. No, kohtahan melkein olenkin. Mies huomasi minun valehtelevan, olin siitä aivan varma. Mutta onneksi hän ei jatkanut kyselemistä.

Huomasin hänen vain tuijottavan entistä useammin minuun päin sillä silmällä. Voin melkein vannoa, että näin hänen elimensä paisuneen, siihen malliin housujen etumus pullotti. Hänellä taisi olla vaikeuksia seisokkinsa kanssa.

Aloin miettiä hänen housujen alla pullottavaa kullia. Millainenhan hänellä olisi… Millainen hän olisi… Kuvittelin meidät suutelemaan kiihkeästi autossa. Laitoin silmäni kiinni ja annoin mielikuvitukselleni vallan.

Tunsin itseni väsyneeksi ja nukahdin koiran uneen. Mutta vain hetkeksi. Heräsin omaan äännähdykseeni. Miehen käsi hieroi nänniäni kiihottavasti. Kostea jalkovälini oli heti valmis pieneen seikkailuun.

Huomasin, että olimme pysähtyneet parkkipaikalle. Mies ehdotti, että menisimme ulos. Ilma oli aurinkoinen ja parkkipaikalla ei ollut sillä hetkellä muita.

Menimme polkua pitkin vähän kauemmaksi. Mies silitteli paljasta olkapäätäni. Hänen mielestään toppini alta pilkistävät rintaliivit yhdistettynä kuluneisiin farkkuihini olivat seksikkäät. Tiesin olevani seksikäs ja halusin ollakin.

Pysähdyimme niityn reunaan ja asetimme viltin maahan. Mies kehui minua kauniiksi ja tietenkin olin imarreltu. Hän alkoi riisua minua. Olin alusvaatteisillani ja oli minun vuoroni riisua hänet. Vaatteiden alta paljastui lihaksikas ja hyvinhoidettu kroppa.

Hänen elimensä oli edesssäni kuin tarjottimella, otin sen pehmeiden huulieni väliin. Imin hänen normaalia paksumpaa terskaansa ja hivelin kädellä hänen kiinteää takamustaan. Kiihotuimme entistä enemmän. Mies halusi nuolla minua.

Huohotin ja kiemurtelin mielihyvästä. Ja halusin tuon sykkivän elimen nopeasti sisääni. En ollut aikaisemmin saanut näin paksua kullia. Miten hyvältä se tuntuikaan. Mies liikutti itseään välillä hitaasti ja välillä rajusti.

Juuri, kun olin tulemaisillani, hän hiljenti tahtia kuin kiusatakseen. Hän teki sen monta kertaa peräkkäin. Lopulta laukesin räjähtävään orgasmiin ja hengitykseni oli katkeilevaa.

Kun hengitykseni oli tasaantunut, mies aloitti kaiken alusta. Hän nuoli nännejäni ja hieroi klitoristani antaumuksella pitkään. Tunsin, että kohta tulee taas. Mies huomasi lähestyvän orgasmini ja käänsi minut kyljelleen. Hän itse tuli minuun takaapäin hieroen samalla klitoristani.

Olisin halunnut hänen lopettavan työntämisen ja jatkavan hieromista. Mutta työnnöt tulivat entistä rajummiksi. Mies oli todella kiimassa. Käännyin vatsalleni ja mies minun päälläni jatkoi rajua työntöjään.

Liikutin takapuoltani ylös ja alas. Mies karjahti, että kohta tulee, kohta tulee… Tunsin miten hänen lastinsa syöksyi sisääni ja samalla laukesin toistamiseen. Puuskutimme pitkään päällekkäin ja mies siveli hiuksiani ja niskaani.

Emme olisi millään halunneet nousta, mutta lähestyvä ukkosen jyrinä pakotti meidät liikkeelle. Puimme vaatteet päälle ja kiirehdimme autolle. Minua ei tarvinnut pitkään houkutella, kun mies ehdotti, että viettäisin hänen kanssaan seuraavan yön hotellissa. Mutta se onkin jo toinen juttu…

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.