IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa 5/ LööpeissäPerjantai 01.02.2008 08:57


Tarinani rakkaan söpön laulajan kanssa ei suinkaan loppunut yhteen
viikonloppuun. Vietimme aivan uskomattoman ihania hetkiä, joskus harvemmin ja joskus tiheämmin. Rajusti ja hellästi, mitä erikoisimmissa paikoissa. Kiinnijäämisen vaara oli kiihottavaa, varsinkin julkkiksen ollessa kyseessä.

Onnistuimme pitämään suhteemme varsin hyvin salassa. Söpöläiselläni oli viikonloppuisin keikkoja, joilla olin usein mukana. Onneksi minun ei
tarvinnut olla silloin kesätöissä.

Eräs viikonloppu tapahtui jotain sellaista, mistä varsinkaan mummoni ei tykännyt. Keikalta palattuamme emme malttaneet aina ajaa mökille asti vaan pysähdyimme jo matkan varrella purkamaan enimmät paineet. Niinkuin tälläkin kertaa.

Jätettyämme esiintymispaikan taaksemme aloin avata söpöläiseni vetoketjua hänen ajaessaan autoa. Kumarruin lipaisemaan ihanaista kalua, imin ja nuoleskelin.

Ajoimme tyhjälle levähdyspaikalle lammen rantaan. Koska minulla oli menkat menossa, en halunnut mitään sottaista rakastelua. Halusin kuitenkin pitää söpöläiseni tyytyväisenä, joten jatkoin suihinottoa.

Imin ja imin. Lipsutin kielelläni ja hyväilin häntä reisien sisäpuolelta. Jossain välissä tajusimme kääntää penkit makuuasentoon. Housujen vetoketju raapaisi naamaani, mutta se ei haitannut yhtään, meno vain yltyi.

Olin joskus vannonut parhaalle kaverilleni, etten ikinä ota kullia suuhuni. Minulla oli jotenkin sellainen ennakkokäsitys, että se on likaista touhua ja erittäin vastenmielistä. Tässä minä kuitenkin nautiskelin ja kiihotuin itsekin toisen kiimasta. Nautin ja herkuttelin. Ja rakas söpöläiseni oli aivan riemuissaan yllätystempauksestani.

Välillä pidin taukoa suihinotossa ja runkkasin kullia. Söpölöiseni hieroi nännejäni ja suutelimme kiihkeästi. Tunsin, että olen lähellä laukeamista.

Kumarruin ottamaan kullin suuhuni ja samalla hieroin häpykumpuani. Ajattelin pääseväni nautinnon huipulle nopeammin. Olimme niin kiihkoissamme, ettemme huomanneet paikalle saapuvaa bussia.

Lämmin sperma syöksyi kurkkuuni, kun kuulin bussin ääniä. Nieleskelin
spermaa kiivaaseen tahtiin. Samaan tahtiin leimahtivat salamavalot linja-autossa ja me olimme tallentuneet jonkun matkalaisen filmille.

Lähdimme pois renkaat ulvoen. Naureskelimme tapahtuneelle monta päivää, kunnes serkkuni soitti ja vihjaisi meidän päässeen lehteen!

Luulimme ensin, että tanssilavakeikalla mukana ollut toimittaja oli pettänyt lupauksensa ja julkaissut suhteemme. Järkytys oli suuri, kun erään toisen lehden kannessa oli todistusaineistoa parkkipaikan kiimaisista hetkistä. Onneksi kuva oli niin epäselvä, että ihmisiä ei tunnistanut. Auton perusteella söpöläiseni oli osattu yhdistää tilanteeseen.

Söpöläisestäni alettiin sen jälkeen tehdä juttuja jutun perään. Kaikki
halusivat tietää koko ajan enemmän ja enemmän. Keikat lisääntyivät hurjasti ja seksisuhteemme alkoi hiipua ainaisen kiireen myötä.

Ei hän toki ainoa kundi ollut jota tapailin. Mutta söpöläisen kanssa opin suihinoton alkeet ja läpäisin myös jatkokurssin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.