IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa 6/ Yllätykselliset himotLauantai 02.02.2008 11:58


Opiskeluaikoina lauantai-illoilla oli tietty kaava. Käydään ostamassa juotavaa, mennään jonkun luo niitä nautiskelemaan pikku naposteltavan kera. Meikataan, kikatetaan ja ennen kaikkea juorutaan poissaolevista. Ja sitten mennään hoiperrellen liian pienissä kengissä ja liian tiukoissa vaatteissa suosikkibaariin miehiä iskemään.

Olimme siis opiskelukavereiden kanssa menossa viihteelle. Illan suhteen minulla oli kovat odotukset. Olin nimittäin katsellut vuotta ylempänä olevaa vaaleaa lihaskimppua sillä silmällä jo useamman viikon. Ja silmäily oli molemminpuolista, niin minusta ainakin tuntui.

Käytävillä vastaantullessaan hän hymyili minulle ja minä tietysti takaisin. Tunsin miten poskeni suorastaan kuumottivat. Tuo sinisilmäinen lihaskimppu ei ollut lainkaan ihannetyyppiäni, mutta hänen hymykuoppansa olivat jotain todella ihanaa. Enkä tietenkään ollut ainoa, joka häntä katseli. Joka kerta kuullessani jonkun naisen puhuvan hänelle tai katselevan häntä tunsin piston sisimmässäni. Olin todella mustasukkainen, vaikkei hän minun kanssa ollutkaan.

Nyt olin päättänyt, ties miten monennen kerran, että tänä iltana se tapahtuu. Ystävät nauroivat, että näkis vaan. Lihaskimppua ei kukaan ollut koskaan nähnyt kenenkään kanssa. Kukaan ei ollut edes kuullut hänen seurustelevan. Hyvä niin, tuumasin ja lisäsin lisää punaa huuliini ennen lähtöä bailumestaan.

Kurvasimme tilataksilla lempipaikkaamme hermostuttaen kuskin sekopäisillä jutuillamme. Odotin jo näkeväni lihaskimpun, mutta turhaan etsin häntä alkuillasta. Olimme kuulleet hänen tulevan illalla samaan paikkaan, mutta eipä ollut onni myötä. Aloin vetää drinkkejä naamaani liian kovaa tahtia. Ystäväni häippäsivät yksi toisensa jälkeen kuka minkäkinlaisen kundin kainalossa.

Ystäväni olivat tottuneet siihen, että minä olen ensimmäisten joukossa kundin kaappaamisessa. Nyt minua ei vaan onnistanut ensimmäisenä eikä oikeastaan ollenkaan.

Lähdin pilkun jälkeen yksin hoipertelemaan discosta. Lysähdin puiston
penkille istumaan. Tuijotin eteeni samein silmin, kunnes joku nainen istahti viereeni kysyen kelpaako seura. En voinut kieltäytyäkään, sillä seuraa minä kaipasin, kaikista mieluiten lihaskimpun seuraa ja seksiä hänen kanssaan. Olin ollut jo muutaman päivän ilman ja hirvittävässä puutteessa.

Nainen oli jotenkin lumoava. Huomasin tuijottavani hänen topin alta näkyviä muotojaan. Olinko todellakin näin puutteessa, että naisia jo piti alkaa vilkuilemaan. Hämmästyin itsestäni esiintulevia piirteitä. Yritin katsoa jonnekin muualle, mutta en vain saanut silmiäni irti. Nainen ehdotti lähtemistä hänen luo. Suostuin, mikäpä minua esteli.

Kävellessämme naisen asunnolle hän otti minua kädestä kiinni. Korkeilla koroilla kävely on kännissä varsinainen taitolaji, joten hoipertelumme oli varmasti hupia vastaantuleville ja ohikulkeville. Ihailin taloa, jonka pihaan astelimme.

Uteliaana ja hämmentyneenä silmäilin asuntoa. Sisustuksesta päätellen naisella ei ollut ainakaan rahasta puutetta. Nainen avasi viinipullon. Joimme pari lasillista samalla, kun nainen esitteli minulle lukaaliaan.

Viimeisenä nainen opasti minut suureen kylpyhuoneeseen, jossa oli valtava vaaleanpunainen poreamme. Ihastelin tietysti vihreänä kateudesta moista ylellisyyttä. Voi, kun joskus saisi tuollaisesta nauttia, ajattelin.

Nainen taisi tietää mitä ajattelin. Kuin sanattomasta sopimuksesta, nainen laski ammeeseen vettä ja lorautti kylpyvaahtoa. Riisuin vaatteeni naisen katsellessa. "Olet kaunis", hän sanoi. Minua ei jostain syystä häirinnyt yhtään hänen katselu. Kiihotuin valtavasti ajatuksesta, jos hän tulisi kanssani ammeeseen.

Pelästyin hetkeksi sisällä vellovaa tunnettani, koska en aikaisemmin ollut tuntenut vetoa samaan sukupuoleen. Tämä nainen kuitenkin sävähdytti minut täysin. Katselin hämilläni hänen liikehdintäänsä hänen sytyttäessä kynttilöitä kymmenittäin kylpyhuoneeseen. Kynttilänvalossa ja pienessä hiprakassa kaikki tuntui kuin unelta.

Aivan kuin ajatuksiani lukien hän riisuutui ja astui kanssani vaahtoavaan veteen. Hänen kätensä hipaisu olkapäälleni sai minut suorastaan kiimaiseksi. Kosketin varovaisesti hänen poskeaan ja siirsin käteni hänen olkapäälleen.

Värähdin hänen alkaessaan suudella. Hellästi ja vaativasti suutelimme, hyväilymme kiihtyivät ja vesi ammeesta loiskui tasaiseen tahtiin lattialle. Nainen nousi seisomaan ja veti minut ylös. Kuivasimme itsemme ja siirryimme kylpyhuoneen lattialle taljalle.

Hän halusi minun nuolevan klitoristaan. Hetkeäkään epäröimättä aloin
maistella hänen sulojaan. Nuolin hänen klitoristaan ja työnsin pari sormea hänen kosteaan vakoonsa. Hinkkasin sormiani tasaiseen rytmiin naisen hyväillessä samalla nännejään. Kiemurtelu ja voihkinta yltyi ja tunsin valtavaa mielihyvää toisen nautinnosta.

Naisen hyväksitrimmattu kroppa alkoi nytkähdellä orgasmin lähestyessä. Hieroin hänen klitoristaan sormellani vauhdikkaammin. Nainen suorastaan kirkui. Sujautin samalla sormeni omaan klitorikseen ja aloin kiivaaseen tahtiin hieromaan pilluani.

Juuri kun olin saamaisillani, nainen pysäytti hierontani. Hän halusi itse
antaa minulle nautinnon huipun. Hänen pehmeät huulensa tuntuivat olevan kummankin nännin ympärillä yhtäaikaa. Naisen sormet hyväilivät alapäätäni ihanalla tavalla.

Tämä oli niin erilaista kuin miesten kanssa. Ei tarvinnut ohjailla eikä
pyytää. Nainen tuntui tietävän täsmälleen, mitä hän tekee. Aloin voihkia äänekkäämmin naisen asettuessa päälleni konttausasentoon pää jalkojeni välissä.

Naisen pillu oli huulieni ulottuvilla. Himokkaasti aloin uudestaan kielileikkini klitoriksen ympärillä. Kiemurtelu ja voihkinta saivat aikaan
mielettömän klitorisorgasmin. Ilman kullia tällainen orgasmi. Ja ilman omaa kättä. Wou!

Hiljaisina ja huohottaen makasimme taljan päällä. Kynttilät lepattivat ja olo oli taivaallinen. Jälkeenpäin ajatellen en muista, olinko minä aloitteentekijä vai se toinen. Ehkä se oli kummankin tarve saada hellyyttä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.