IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Osa 7/ Kolmen keskenSunnuntai 03.02.2008 13:17


Tyttöjen kanssa juttelimme usein threesome -juttuja. Toiset meistä olivat sitä mieltä, että ehdottomasti kaksi miestä ja nainen. Toiset taas olivat kahden naisen ja yhden miehen kannalla. Kaikki kyllä puhuivat, miten olisi kiva kokeilla, mutta tosiasiassa kukaan ei ainakaan tunnustanut aikovansa kokeilla. Ei tietenkään!

Minä en jättänyt sitä vain puheasteelle. Olin päättänyt kokeilla kimppakivaa sopivan tilaisuuden tullen, mielellään aivan tuntemattomien kundien kanssa. No, eihän siinä tietenkään niin käynyt kuin olin kuvitellut. Ja ajankohtakin oli paljon lähempänä kuin olin uskaltanut ajatellakaan.

Olin pyöräilemässä ystäväni luo kylään, kun törmäsin entiseen naapurin poikaan. Olin iloisesti yllättynyt tavatessani Jussin monen vuoden jälkeen. Kuulumisten vaihdon jälkeen hän tajusi esitellä kämppiksensä "Pastorin". Naurahdin nimelle, jolle löytyi selitys hyvästä kielenkäytöstä. Pastori Silli tuli oitis mieleeni ja ajattelin jo Pastorin kieltä omassa pillussani, hmm...

"Lähdetkö meidän kanssa terassille?" Hätkähdin haavemaailmasta hereille ja hetkeäkään epäröimättä olin valmis. Soitto kaverille, että suunnitelmiin tuli muutos ja sitten menoksi.

Aurinkoisella terassilla oli paljon tuttuja, mutta heille tyydyin vain moikkaamaan. Nyt oli kierroksessa lapsuuden ajan ihastus, jonka kanssa ne ensisuukot tuli vaihdettua hiekkalaatikkoiässä.

Kerrottuani omasta villistä sinkkuelämästä, pojat muuttuivat jotenkin levottomiksi. Heille tuli kilpailu, kumpi pääsee kanssani piehtaroimaan
vällyjen väliin. Tsoukkina heitin, että tulkaa molemmat... Ja uskokaa tai älkää, pojat innostuivat valtavasti.

Niinpä me hörppäsimme tuopit tyhjiksi ja lähdimme poikien kämppään. Sisustus oli mitä kamalin, mutta ei kai sitä muuta voi odottaakaan. Eikä siinä kullin puutteessa muut seikat minua häirinneet. Pastori kaivoi vinkkupullon esille ja kolme lasia täyttyivät tuossa tuokiossa helmeilevästä lemmenjuomasta.

Alkuhämmennyksen jälkeen pojat alkoivat hipelöimään minua varovasti. Kaksi paria käsiä ehtii huomattavasti useampaan paikkaan kuin yksi pari. Kävin aivan kuumana muutaman minuutin hivelyn jälkeen.

Pastori jatkoi minun lämmittelyä Jussin hakiessa käsirautoja. Hetken päästä olin sidottuna sängyn tolppaan, missä jäljistä päätellen olivat ennenkin kolisseet raudat. Pojat riisuivat hitaasti vaatteeni. He alkoivat stripata minulle musiikin tahtiin.

Alastomina pojat siirtyivät käsittelemään jalkojani. Sain hierontaa
kipeytyneille jäsenille. Pastori suuteli reisiäni siirtyen jalkojeni väliin
antamaan näytettä kielitaidoistaan. Jussi keskittyi täysin rintojeni
hoitoon.

Mieleni olisi tehnyt ahmaista jommankumman kulli sisääni, mutta pojat eivät vielä antaneet. He olivat päättäneet kiduttaa minua orgasmiin saakka. Kaksi kullia jökötti edessäni, mutta oli mahdottomuus koskettaa niitä.

Jussi alkoi hinkata kulliaan rintojeni väliin Pastorin ahertaessa alapäässä. Jussin kullin päästä valui kiimatippoja ja hän alkoi olla valmis tulemaan sisääni. Kiemurtelin ja voihkin Pastorin käsittelyssä. "Alkaako tyttö tulemaan?" "Joo-o-ooh..." hihkaisin.

Jussi tuli sisääni välittömästi lauettuani, ei kuulemma enää kestänyt.
Laukesin toistamiseen Jussin raivokkaiden työntöjen seurauksena. Pastori runkkasi kulliaan kasvojeni lähellä laueten kasvoilleni. Spermat valuivat poskeani pitkin tyynylle Jussin ruikkiessa oman lastinsa vatsalleni.

Olin edelleen raudoissa ja minulla oli erittäin märkä ja tahmea olo. Luulin jo pääseväni irti. Yllätys oli melkoinen, kun Pastori kaivoi repustaan tuliterän kullanvärisen hieromasauvan. Sauvan surratessa kasvojeni edessä tiesin yöstä tulevan loputtoman.

Pojat halusivat kokeilla, kuinka monta orgasmia pystyn saamaan putkeen, kun olin niillä niin kehunut...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.