IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Rakastelulihakset kuntoonTiistai 05.02.2008 09:22

Monella synnyttämättömällä nuorella naisella on heikot lantionpohjan lihakset. Pomppiminen kovalla alustalla on haitallisinta liikuntaa näille rakasteluun vaikuttaville lihaksille.

Rapautunut lihaksisto latistaa paitsi seksin, aiheuttaa myös holtitonta pissan karkailua. Lantionpohjan lihasmassa alkaa heikentyä jo 25 ikävuoden jälkeen, jos niitä ei treenata. Hyvät lantionpohjan lihakset auttavat mm. palautumaan nopeasti synnytyksestä. Lantionpohjan lihaksia vahvistavia liikuntalajeja ovat esimerkiksi ratsastus, kävely, pyöräily, uinti, tai ji ja jooga.

Rakastelulihasten harjoittaminen ei ole uusi keksintö. Vanhat itämaiset kirjoitukset, Kama Sutra ja Ananga Ranga, sekä kiinalaiset vuonna 800 eKr. kirjoitetut seksioppaat korostavat lihasten tärkeyttä. Kun lantionpohjan lihakset ovat vahvat, ne voivat supistelullaan ohjata lantiota klitorista kiihottaviin asentoihin.

Lääketiede on kehittänyt lantionpohjan lihasten kuntoutusvälineeksi emätinkuulat, jotka ovat sukua itämaisille geishapalloille. Emätinkuulia on eri kokoisia ja painoisia. Niitä myyvät TerveysInstrut, maahantuojana Fenno Med ja kondomeriat. Pakkausten hinnat vaihtelevat
10 ja yli 100 euron välillä.


Treenaaminen ilman apuvälineitä

Lantionpohjan lihasten treenaaminen on kuin korvien heiluttelua. Kadonneen lihaksiston löytää, kun kokeilee WC-pytyllä virtsaamisen pysäyttämistä.

Perusharjoituksessa jännitä lantionpohjan lihaksia 3-5 sekunnin ajan. Rentoudu ja muista hengittää koko ajan. Puristustesti emättimeen etu- ja keskisormella paljastaa, tunnetko sormissasi lihasten puristuksen. Toista lihasten jännitys ja rentoutus 10-20 kertaa. Myöhemmin voit lisätä puristuksen keston kymmeneen sekuntiin.

Lähetyssaarnaajapuristuksessa makaa selässäsi lattialla polvet rinnan päällä koukussa. Supista ja rentouta lantionpohjan lihaksia tässä asennossa noin 20 kertaa.

Sivupuristus tapahtuu kylkiasennossa yläpuolen jalka eteen lattiaan tuettuna. Laita tyyny koukistetun polven kohdalle. Alajalka on suorana. Supista ja rentouta lantionpohjan lihaksia 20 kertaa, vaihda kylkeä ja toista harjoitus muutaman kerran.


Näin treenaat kuulilla

Laita kuula emättimeen tamppoonin tavoin 3-4 senttimetrin syvyyteen. Pidä kuula sisälläsi jännittämällä lantionpohjan lihaksia.

Voimaharjoituksissa valitaan kuula, joka juuri ja juuri pysyy emättimessä. Nyrkkisääntö on , että huonokuntoisille lihaksille valitaan iso ja kevyt kuula, piukoille lihaksille pieni ja painava. Seiso pienessä haara-asennossa ja supista kuulaa sisälläsi niin lujaa kuin jaksat 15-20 sekunnin ajan. Rentoudu hetkeksi istumalla. Toista harjoitus niin usein kuin jaksat. Harjoittele kahdesti päivässä. Ulos pyrkivän kuulan voi työntää takaisin emättimeen.

Kestävyyttä harjoitellaan hyvin pysyvillä kuulilla. Liiku, nostele jalkoja ja kyykistele puoli tuntia kuula sisälläsi. Harjoittele kerran päivässä. Muista kaksi lepopäivää viikossa, äläkä treenaa kuukautisten aikana. Hyvä hygienia on kaiken a ja o.


Parin kanssa harjoittelu

Hauskin ja vaativin harjoittelu! Hidas ja hellä rakastelu tuottaa pidemmän ja paremman tyydytyksen kuin raivoisa rynkytys. Seuraavilla harjoituksella opit puristelemaan kumppanisi penistä sisälläsi rakastelun aikana.

1.asento.
Makaa miehen päällä penis sisälläsi. Purista penistä, pyörittäen lantiota hitaasti viisi kertaa. Rentoudu ja tee sama juttu toiseen suuntaan.

2.asento.
Makaa miehen päällä pää hänen jalkojen suuntaan. Purista penis sisällesi ja kuvittele kiipeäväsi rappuja pitkin ylös alas keimaillen ja puristen penistä kaikin voimin. Rentoudu ja tee sama uudelleen.

3.asento.
Kyykisty miehen syliin peniksen liukuessa sisääsi. Painautukaa toisianne vasten 10 kertaa ja samalla purista penistä kaikin voimin.

Vaihdelkaa asentoja ja nauttikaa hitaasta rakastelusta !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.