IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Leikitään!Keskiviikko 06.02.2008 17:35

Kaipaatko lisäväriä- ja potkua seksiin? Piristystä seksielämään voi hakea seksileikeistä- ja leluista. Seksikauppojen hyllyllä on tarjolla erilaisia vaatteita ja välineitä, mutta myös arkisempaan elämään kuuluvia tarpeita voi hyödyntää seksielämänsä maustamisessa.


Vaatteet

Seksipuotien vaatteet ovat yleensä naisille tarkoitettuja ja niillä pyritään kiihottamaan miestä. Moni nainenkin kokee kuitenkin latautuvansa seksuaalisesti, kun pukeutuu normaalista poikkeavalla tavalla. Vaatepuolen perinteisimpiä piristäjiä ovat erilaiset stiringit, bodyt, korsetit, sukkanauhaliivit ja sukat. Myös erilaisia rooliasuja löytyy tarjoilijasta sairaanhoitajaan. Latexista pitäville on tarjolla erilaisia asuja. Asukokonaisuuden viimeisteleminen saappailla tai korkokengillä antaa hyvän säväyksen.


Välineet

Välineiden käyttäminen vaatii luottamusta ja niitä onkin suositeltavaa käyttää vain vakiintuneemmissa parisuhteissa. Välineiden käytössä varovaisuus on valttia. Liukastusvoidetta tulisi käyttää aina sisälle työnnettävien välineiden kanssa. Liukastusvoiteeksi käy myös hajusteeton käsivoide.

Hygieenisyys on niin ikään tärkeää. Välineet tulisi pestä ja desinfioida huolellisesti käyttöjen välillä. Käytön aikana on tärkeää pitää mielessä, ettei siirrä välinettä anaalipuolelta emätinpuolelle, koska bakteerien leviämisen vaara on silloin suuri.


Yleisimmät välineet

Geisha-palloja käytetään yleensä lantiopohjan lihasten treenaamiseen, mutta niillä voi myös hakea kiihotusta valmistautuessaan esimerkiksi iltaan oman rakkaan kanssa. Joissakin palloissa on sisällä kuulia, joissakin taas kiihotusnystyröitä, jotka lisäävät kiihotusta ainakin jonkin verran.

Tekopenikset ovat välineistä ehkä tunnetuimpia ja niitä on eri värisiä ja eri materiaaleista tehtyjä, kovista pehmeämpiin ja isommista pienempiin. Erityisen miellyttäviksi kehutaan Jelly-kumisia peniksiä. Useimmissa on mukana vibraattori eli hieromalaite. Joidenkin tekopenisten juuren varrella on kiihottavia nystyröitä.

Klitorista voi kiihottaa myös siittimen juureen laitettavalla kiihotusrenkaalla. Nännien seudulle saa puolestaan lisää vipinää nänninnipistimillä. Nipistimissä on pehmeitäkin, mutta jonkin verran ne aina nipistävät.

Anaalipuoli on näinä vapautuneina aikoinakin edelleen seksuaalista tabualuetta ja jää siksi usein vaille huomiota. Peräaukon seudulla on kuitenkin paljon nautintohermoja ja moni nainen nauttii tämän alueen hellävaraisesta kiihottamisesta. Anustapit ovat tähän tarkoitukseen sopivia pieniä kiihottimia. Tappien käyttäminen vaatii pitkiä esileikkejä ja ehdottomasti liukastusvoiteen käyttöä. Markkinoilla on myös muunlaisia anuskiihottomia.

Käsiraudat ja piiskat luetaan yleensä rankempaan SM-osastoon. Niiden käyttäminen saattaa kuitenkin olla miellyttävänkiihottavaa myös niille, jotka eivät ole erityisen SM-henkisiä. Kaupoissa myytävissä käsiraudoissa on pehmustettujakin malleja ja niissä on yleensä turvalukkosysteemit, jolloin ne saa itsekin auki. Myös piiskoista löytyy hyvinkin pehmeitä.

Tunnelmaa voi lisäksi luoda ja kohottaa erilaisilla hierontavoiteilla- ja öljyillä, makuvoiteilla ja hauskoilla kondomeilla.


Kotitalousseksi

Seksiä harrastaessa voi herkutella hunajalla, kermavaahdolla ja suklaakastikkeella sekä muilla ruoilla. Herkkujen piilottaminen emättimeen ei ole kuitenkaan suositeltavaa, koska siitä saattaa olla seurauksena tulehdus.

Seksiasukokonaisuuksia saa aikaan ilman sen erityisempiä hankintoja, kun vain keventää arkivaatetustaan sopivalla tavalla. Odottele kumppaniasi pelkkä jakkutakki ja korkokengät päällä, käytä läpinäkyvää puseroa ilman rintaliivejä, leikkele vanhoihin farkkuihin aukot tiettyihin kohtiin...

Sidontaan on parempi käyttää huiveja ja muita vaatekappaleita kuin narua, koska naru hankaa ihon helposti rikki. Vaatekappaleesta on yleensä myös helpompi vapautua, mikä tulisi aina ottaa huomioon sidottaessa.

Mainion "kevytpiiskan" saa kärpäslätkästä. Se on useimmiten aika pehmeä ja sillä saa aikaan mukavan kevyitä ja värähteleviä tuntemuksia varsinkin takapuolelle läpsytellessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.