IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Voiko mies saada moninkertaisen orgasmin?Sunnuntai 16.11.2008 23:10

Myös mies, kuten nainenkin, voi saada moninkertaisen orgasmin. Tosin se vaatii paljon harjoittelua.

Jotta mies pystyy laukeamaan monta kertaa peräkkäin, täytyy hänen opetella saamaan orgasmi ilman ejakulaatiota. Tähän pystyy niin sanotuilla Kegelin harjoituksilla eli lantionpohjalihasten jumpalla.

Näin treenaat lantionpohjan lihaksia

Ensiksi miehen täytyy oppia tuntemaan ja käskemään pc-lihasta (pubococcygeus-lihasta) eli häpyluu-häntäluulihasta. Pc-lihaksen käskeminen supistumaan ja rentoutumaan onnistuu esimerkiksi virtsankatkaisukokeilujen avulla.

Itse harjoittelu tulee aloittaa hitaasti siten, että mies tekee lantionpohjanlihasten alueen voimakkaan sulkusupistuksen, laskee hitaasti kolmeen ja sitten rentouttaa alueen. Tätä harjoitetta pitäisi tehdä vähintään 15 kertaa päivässä.

Nopeassa harjoituksessa tulee tehdä edellä mainitut liikkeet peräjälkeen, siihen asti kunnes väsyy - kuitenkin vähintään minuutin ajan. Kolmas tapa on jännittää koko lantionpohjan lihaksisto ja "puskea" lihaksia eteenpäin.

Harjoittelun voi ja kannattaa liittää jokapäiväisten tekemisten, kuten television katselun yhteyteen. Tässäkin, kuten kaikessa lihasharjoittelussa tärkeintä on säännöllisyys, mutta myös taukopäiviä pitää muistaa pitää. Harjoitteita voi tehdä missä vain, sillä kukaan ei tiedä, kun treenaat.

Mies voi testata pc-lihaksen toimintaa liikuttamalla jäykistynyttä siitintä ylöspäin vain lihasta supistamalla.

Seuraavassa vaiheessa tulee yrittää supistaa lantionpohjan lihasta juuri silloin, kun orgasmi on lähellä. Näin laukeamisen voi saada hallintaansa.

Voit lukea miesten moninkertaisista orgasmeista esimerkiksi kirjasta The Multi-Orgasmic Man: Sexual Secrets Every Man Should Know, jonka ovat kirjoittaneet Mantak Chia ja Douglas Abrams.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.