IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

7 erektiota vahvistavaa ruokaaPerjantai 21.11.2008 15:14

Terve verenvirtaus on avain vahvaan erektioon, joten on luonnollista, että se mikä estää diabetesta ja aivohalvausta estää myös erektio-ongelmia.

Paras keino on siis syödä terveellisesti ja välttää kaikkea verisuonesi tukkivaa roskaruokaa. Alla on listattu 7 ruokaa, joiden avulla erektiosi pysyy vahvana.

1. Granaattiomenamehu

The journal of urology -lehden kokeellisten tutkimusten mukaan granaattiomenamehu laskee erektio-ongelmien riskiä.

2. Katkarapusalaatti

Katkaravut ovat täynnä sinkkiä ja salaatinlehdet foolihappoa, mitkä yhdessä voivat vahvistaa sperman määrää.

3. Kaurapuuro

Kaura tuottaa kemikaaleja, jotka vapauttavat testosteronia verenkiertoon, lisäten näin seksiviettiä ja orgasmin voimakkuutta. Sekoita mukaan hieman hunajaa voimistaaksesi vaikutusta (kts. kohta 6).

4. Pinaatti

Pinaatissa on paljon magnesiumia, mikä auttaa japanilaistutkimusten mukaan laajentamaan verisuonia. Näin voit luottaa tasaiseen verenvirtaukseen ja vahvaan erektioon.

5. Sitrushedelmät

Miehet, jotka syövät vähintään 2000 mg C-vitamiinia päivässä parantavat spermansa laatua ja liikkuvuutta. C-vitamiini estää myös sperman paakkuuntumista, jolloin sen on helpompi saavuttaa kohteensa.

6. Hunaja

Hunajan sisältämä B-vitamiini voimistaa testosteronitasoja ja boori auttaa elimistöä hyväksikäyttämään estrogeenia, mikä vaikuttaa keskeisesti kunnolliseen verenvirtaukseen ja kiihottumiseen.

7. Mustikat


Mustikasta liukeneva kuitu auttaa kolesterolia ohjautumaan ruoansulatuselimiin, ennen kuin se pääsee tukkimaan verisuonesi. Mustikat sisältävät myös yhdisteitä, jotka parantavat kehon luonnollisen viagran kehittymistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.