IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Rakkausoppeja elokuvistaMaanantai 29.12.2008 00:14

Romanttisissa komedioissa lemmenkuviot kulkevat sattumien ja ystävien ohjauksessa.

Yllätys, yllätys - romanttiset komediat eivät anna oikeaa kuvaa arkipäivän rakkaudesta!

Edinburghin Heriot-Watt -yliopiston tutkijat päätyivät tulokseen tarkkailemalla ja haastattelemalla rakkauselokuvia katsoneita koehenkilöitä. Tutkimukselle naureskelevan Times Onlinen elokuvakriitikon Michael Moranin mielestä ilmiselvää tosiasiaa kiinnostavampaa on pohtia epätodellisten tarinoiden opetuksia.

1. Unelmien tyttö on amerikkalainen

Valtameren takaa saapuneet kaunottaret saavat brittimiesten päät pyörälle. Moran tosin epäilee, ettei kaikilla saarivaltion uroilla voi käydä yhtä hyvä tuuri kuin Hugh Grantilla Notting Hillissä.

2. Rakkaus iskee yllättäen

Se oikea on tuolla jossain, mutta hänen löytämisensä ei ole helppoa. Pitää vain luottaa sattumaan. Salama voi iskeä vaikka metrossa, kuten Sliding Doors elokuvassa - vaikka romantiikka onkin kaukana ihmismassan puristuksessa iltapäiväruuhkassa.

3. Hän on jo varattu

Jos romanttisia komedioita on uskominen, unelmien nainen tai mies on todennäköisesti varattu. Ylitsepääsemätön este on elokuvissa onneksi vain pieni hidaste tosirakkauden tiellä.

4. Ystävillä on sormet pelissä

Paras kaverisi junailee ja juonittelee suhteen hyväksi tai tuhoksi - ja onnistuu sekoittamaan asiat vielä hääpäivänäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.