IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Tyytyväisillä pareilla ei ole vain upeata seksiä, heillä on myös noloa seksiä, sovintoseksiä, villiä en-voi-kävellä-seuraavana-päivänä-seksiä sekä monta muuta seksin lajia. Suhteen ylläpitämisen kannalta on tärkeää, että seksityyppejä on useita, jopa en-ihan-pysynyt-loppuun-asti-hereilä-seksiä.

- Ihminen muuttuu, ikääntyy ja parisuhde kasvaa siinä samalla. Toivottavasti myös seksuaalisuus kehittyy. Mitä useampia ulottuvuuksia on parisuhteessa, sitä useampia ulottuvuuksia voi löytyä myös seksielämästä, psykologi Laura Meers huomautti redbookmag.comille.

Nettisivusto listasi kahdeksan seksitapaa, jotka auttavat parisuhteen hoidossa.

1.) Kokeile rajojasi -seksi

Pitkässä ihmissuhteessa kaipaa joskus vaihtelua tai jännitystä, muttei tiedä, miten se onnistuisi oman kumppanin kanssa.

- Tämä on yleisin syy, miksi käydään myös vieraissa, psykologi Meers huomauttaa redbookmag.comin artikkelissa.

Eli jos olette aina lähetyssaarnaajassa, vaihtakaa aivan uusi asento. Tai kokeilkaa jotain muuta uutta. Jos uusi asia hermostuttaa tai jännittää, hyvä niin. Ne ovat nimittäin niitä tunteita, joita vieraan ihmisen kanssa sänkyyn meneminen myös aiheuttaa.

2.) Muista arkiseksi

Ihmiset haluavat seksin olevan mahtavaa ja tuottavan suurta mielihyvää. Tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista, varsinkaan lapsiperheissä tai kiireisenä arkena. Kannattaakin välillä harrastaa seksiä vain sen takia, että sitä voi harrastaa, ilman suuria tavoitteita. Seksikontakti pitää kuitenkin huolta parisuhteesta ja on jotain sellaista, mikä on vain pariskunnan välistä toimintaa.

3.) Hyväksy nolo-tilanne-seksi

Joskus seksi meinaa hyytyä omituiseen lätsähdykseen, jonka hikiset ihot tekevät tai muuhun ei-toivottuun ääneen. Kannattaa hyväksyä se, ettei seksi ole mitään elokuvaa, vaan se on kahden ihmisen välistä toimintaa, johon kuuluvat äänet ja hajut ja maut, eikä niitä kannata hävetä tai pelätä. Auttaa paljon, jos nolossa tilanteessa asialle voidaan naurahtaa tai puristaa toista vaikka hellästi, että kaikki on hyvin.

4.) Piristävä lomaseksi

Jos seksi tuntuu arjen keskellä tylsältä, vika ei ehkä ole kumppanissasi, vaan liian tutussa ympäristössä. Silloin voi pieni loma tehdä terää ja varsinkin stressitön seksi lomalla.

5.)Uniseksi

Kuten sanonta kuuluu: tärkeintä on itse matka, ei määränpää. Näin voi ajatella seksissäkin. Kaiken seksin ei tarvitse tähdätä laukeamiseen. Seksi voi olla ihan mukava unilääke, joka keskeytyy, kun uni tulee...

6.) Sovintoseksi

Sanotaan, ettei sänkyyn saa mennä vihaisena, mutta voi olla, että vihaisena sänkyyn mennyt on pian oikeinkin iloinen. Jos siis sängyssä odottaa sovintoseksin mahdollisuus. Riidan jälkeen ihmisillä on tunteet pinnassa ja silloin seksikin voi saada yllättäviä ulottuuvuksia.

7.) Lohtuseksi

Surulliseen, masentuneeseen tai loukkaantuneeseen oloon voi saada apua seksistä. Miksikö? Koska seksi on näiden olojen vastakohta sekä tarjoaa lämpöä ja läheisyyttä.

8.) Hullu roikutaan-kattokruunussa-seksi

Parisuhde tarvitsee välillä todella yllättävää ja kiihkeää seksiä. Sitä ei tarvitse olla toki usein, mutta kunhan edes joskus. Vaikka kesken ruuanlaiton ruokapöydällä tai yhteisen illan jälkeen eteisessä tai sängyssä, mutta intohimoisesti ja tulisesti. Villi seksi lähentää kumppaneita, koska silloin uskaltaudutaan toisen viemänä seksin hurjiin pyörteisiin miettimättä, miltä kasvot näyttävät ja vartalo tuntuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.