IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Miehet luulevat, että...Maanantai 09.02.2009 18:51

Hyvällä rakastajalla on suuri penis, pitkä ja paksu, eikä sitten muuta tarvitakaan.

Suuresta peniksestä voi olla paljon haittaa, jos sen kanssa touhuaminen sattuu naiseen. Pienelläkin pärjää, jos muistaa, että naisen mielestä miehen tärkeitä sukupuolielimiä ovat myös kädet ja suu. Ihanteellinen penis useimmille naisille on erektiossa 15-16 senttiä pitkä ja kolme senttiä paksu. Napakka erektio on naisista tärkeätä.

Jos nainen ei saa orgasmia yhdynnässä, koko seksi on turhaa.

Tästä orgasmimyytistä on tullut niin yleinen, että naiset ovat vaikka teeskennelleet orgasmia tuottaakseen miehelle mielihyvää ja osoittaakseen puolestaan itsekin olevansa hyviä seksissä. Todellisuudessa vain puolet naisista saa yhdyntäorgasmin. Muut saavat sen suuseksillä, klitorista käsin hyväilemällä tai masturbaatiolla. Suurin nautinto naisille onkin vähitellen rakentuva voimakas halu.

Mitä pidempään yhdyntä kestää, sitä parempaa seksiä naiset saavat.

Yhdyntäkestävyys on suuren rakastajan merkki. Tavallisesti yhdynnät kestävät 5-6 minuuttia. Tuo aika riittää yleensä naiselle hyvin. Pitkä jyystäminen ei tilannetta useinkaan paranna, ja jos mies ei laukea 30 minuutissa, nainen alkaa miettiä, missähän vika on.

Paras seksi on kuin pornoa.

Naisista ei tavallisesti ole miellyttävää harrastaa oraaliseksiä anaaliseksin jälkeen. Kaikki naiset eivät tykkää peppuseksistä, eivätkä naiset halua seksiä jokaisen vonkaajan kanssa. Naiset myös useimmiten vierastavat ylisuuria dildoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.