IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Harhaluuloja seksistäTiistai 10.02.2009 15:59

Kumppani tietää, mitä haluan.

Odotukset seksistä ja parisuhteesta ovat kovat. Toiselta odotetaan kaikkea, mitä omasta elämästä puuttuu. Toinen osapuoli saattaa ahdistua vaatimusten paineissa. Lisähaastavuutta tilanteeseen tuo, kun uskotaan, että todella rakastunut ihminen tietää toisen toiveet sanomattakin. Jotta voisi saada, mitä haluaa, on toivottava ääneen.

Kumppani tekee elämästäni täydellisen.

Tyytyväisyys seksielämään on jokaisen omalla vastuulla. Ajatus siitä, että kumppani tekee elämästäni täydellisen, on tuhoon tuomittu. Suhteen alussa saattaa olla syvä yhteys ja intohimo, jossa perinteiset roolit kääntyvät päinvastaisiksi: nainen on päällekäyvä ja täynnä himoa, mies hempeä ja romanttinen. Arjen myötä roolit liukuvat sellaisiksi, joissa mies on aktiivisempi osapuoli seksissä. Tilanne aiheuttaa ihmetystä. Valitsinko taas väärin?

Seksi on aina upeaa.

Seksin kuvitellaan olevan aina kivaa. Todellisuudessa välillä on tylsää, epätyydyttävää seksiä - jos sitäkään. Seksin määrä ja laatu parisuhteessa vaihtelevat. Rehellisyys on parempi kuin näytteleminen tai marttyyriksi heittäytyminen, jatkuvasta kieltäytymisestä puhumattakaan. Kumppanin vaihtaminen intohimon sammuttua auttaa vain seuraavaksi puoleksi vuodeksi.

Himon kuuluu syttyä hetkessä.

Elokuvissa ja viihdekirjallisuudessa ihmiset kokevat täydellistä nautintoa ohikiitävissä tapaamisissa lentokentällä tai baarissa. Totuus lienee se, että tyydyttävintä seksiä saa sellaisen ihmisen kanssa, jonka tuntee. Laatua ei saa, jos ei ole aikaa. Pikayhdyntä silloin tällöin on vaihtelua, mutta välillä on paneuduttava asiaan.

Minun tarpeeni ensin, toisen on joustettava.

Yhteiselämän suurimpia harhoja on se, että voi pitää toista ihmistä varalla - käsivarren päässä - ja saada silti hyvää seksiä aina, kun itse haluaa. Toista pidetään ikään kuin tavaran toimittajana, joka tulee sillä kellonlyömällä, kun itselle sopii.

Seksi on yhtä kuin yhdyntä.

Monet pitävät seksinä vain yhdyntää. Seksiä ovat kuitenkin myös kaikki eroottiset hyväilyt. Tyydytys tulee yhtä hyvin käsien kuin suunkin kosketuksesta, ei ainoastaan siitä, että sukupuolielimiä hangataan vastakkain.

Kumppanilla ei voi olla seksitauteja, jos hän on käynyt testeissä.

Testiä nimeltä "kaikki testit" ei ole olemassa. Vain HIV, klamydia, tippuri ja oireellinen herpes voidaan testata, ja tulos kertoo testaushetkestä. Yleisimmälle seksitaudille nimeltä papilloomavirus ei ole kaupallista testiä. Se ilmenee mahdollisesti myöhemmin visvasyylinä, kohdunkaulan solumuutoksina tai syöpänä.

Oraali- ja anaaliseksissä taudit eivät tartu.

Kyllä tarttuvat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.